Emma Roberts:

- Det føltes som jeg hadde gjort noe galt

Hollywood-stjernen deler ærlig om veien mot å bli gravid.

BLIR MOR: Emma Roberts venter sitt første barn. Her er hun avbildet under The Fashion Awards i London i 2019. Foto: NTB
BLIR MOR: Emma Roberts venter sitt første barn. Her er hun avbildet under The Fashion Awards i London i 2019. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Emma Roberts (29) og kjæresten Garrett Hedlund (36) venter sitt første barn sammen.

Avsløringen kom som en overraskelse på Roberts selv, ettersom hun hadde bestemt seg for å prøve å holde svangerskapet skjult.

Moren hennes, Kelly Cunningham, hadde derimot andre planer og svarte enkelt og greit «Ja» da en fan spurte henne om datteren var gravid i sosiale medier. Dette plukket pressen raskt opp, og dermed var katta ute av sekken.

KJAPP PÅ AVTREKKEREN: Det var Emma Roberts mor som i juni bekreftet babynyheten. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJAPP PÅ AVTREKKEREN: Det var Emma Roberts mor som i juni bekreftet babynyheten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Nå åpner Emma Roberts seg selv om graviditeten og hvorfor hun i første omgang ønsket å holde nyheten hemmelig. «American Horror Story»-stjernen slet nemlig med å bli gravid, og var derfor redd for at noe skulle skje med det ufødte barnet.

«En vanskelig prosess»

For noen år siden fikk 29-åringen nemlig beskjed fra en lege om at hun hadde en udiagnostisert endometriose. Hun hadde antageligvis hatt dette siden tenårene og det hadde påvirket fruktbarheten hennes.

- Jeg ble fortalt at jeg sannsynligvis burde fryse ned eggene mine eller se på andre muligheter, deler skuespilleren med Cosmopolitan, ifølge People.

«Endometriose er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmoren, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen. Det er en smertefull tilstand som rammer kvinner, og kan føre til smerter og ufrivillig barnløshet», skriver Lommelegen.

Emma valgte å følge legens råd og frøs ned eggene sine, noe hun beskriver som «en vanskelig prosess».

- Da jeg fant ut hvordan det stod til med fruktbarheten min ble jeg ganske overrasket. Det føltes så permanent, og merkelig nok følte jeg at jeg hadde gjort noe galt, utdyper hun.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Videre forteller den talentfulle skuespilleren at å snakke med andre kvinner åpnet henne opp til «en ny verden av samtaler rundt endometriose, fruktbarhet, spontanaborter og frykt for å få barn».

- Jeg var så takknemlig for å finne ut at jeg ikke var alene om dette. Jeg hadde ikke gjort noe «galt» likevel, sier hun, ifølge nettstedet.

Likevel visste «Scream Queens»-stjernen at ting kan gå galt når man er gravid, og derfor ønsket hun altså å holde svangerskapet hemmelig.

- Jeg ville ikke lage store planer i tilfelle det ikke skulle gå riktig vei, så jeg fortalte det bare til familien min. Denne graviditeten har fått meg til å innse at den eneste planen man kan ha, er ingen plan, legger hun til.

Brøt forlovelsen

Det var først i slutten av august at skuespilleren selv bekreftet gravidnyheten på Instagram. Innlegget inneholdt bilder av Roberts som holdt rundt gravidmagen, samt bilder av henne og Garrett Hedlund sammen.

View this post on Instagram

Me...and my two favorite guys 💙💙

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

«Meg og mine to favorittgutter», skrev hun til innlegget, og avslørte med det at paret venter en gutt.

Roberts har tidligere delt svært få bilder av kjæresten. Duoen har nemlig holdt en lav profil siden romanseryktene rundt om de to var et par, begynte å florere i fjor.

Kort tid før romanseryktene spredte seg var hun nemlig forlovet med skuespilleren Evan Peters (33), og før det i det hele tatt ble kjent at bryllupet var avlyst, ble hun koblet til Hedlund.

Roberts og Peters «av og på»-forhold startet allerede i 2014, og var preget av en rekke opp- og nedturer.

LES OGSÅ: «Harry Potter»-stjernen viser endelig frem babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer