- Det føltes riktig å få barn nå

Gro Hammerseng gleder seg til å kombinere håndball med mammarollen.

BLIR FORELDRE: Gro Hammerseng og hennes håndballkjæreste Anja Edin gleder seg nå til å bli foreldre sammen. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Gro Hammerseng og hennes håndballkjæreste Anja Edin gleder seg nå til å bli foreldre sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne måneden sendte håndballstjernen Gro Hammerseng ut en pressemelding, hvor hun fortalte at hun venter barn sammen med sin kjæreste, håndballkollegaen Anja Edin.

I dag sier Hammerseng til VG at de to valgte å få barn nå, fordi tidspunktet passet bra.

- Jeg har ikke lyst til å si så mye om det, men det føltes riktig. Så det var både en planlagt og god nyhet, sier hun.

Hammerseng hevder hun ennå ikke har planlagt håndballfremtiden i detalj, men ser for seg et comeback etter fødselen.

Hun sier også at hun gleder seg over de positive tilbakemeldingene hun har fått etter at det ble kjent at hun skulle bli mamma sammen med en annen kvinne.

- Det er veldig koselig at folk synes det er hyggelige nyheter. Og så tenker jeg at det å leve med en av samme kjønn er den mest naturlige ting i verden for meg, og jeg har funnet ut at det betyr mye for mange at jeg er åpen om dette.

- Så hvis det kan være en god ting å se at det er ganske problemfritt å være håndballspiller i Larvik og gjøre det jeg gjør, så er det kjempegøy, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss til å bli foreldre