GOD STEMNING: Jakten-frierne får seg en overraskelse da de inviteres med på boblebading av bonden Ingvar i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

«Jakten på kjærligheten»:

- Det føltes ikke som et naturlig sted å starte bli-kjent-prosessen

«Jakten»-frierne ble tatt på senga da bonden Ingvar inviterte dem med i badestampen.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige uke møtte de fire bøndene, Beatrice Fjell (24), Rolf Gjølstad (63), Erik Grytnes (38) og Ingvar Alvstad (31) sine friere for første gang under årets sesong av «Jakten på kjærligheten».

I kveld vil bøndene få en god mulighet til å bli enda bedre kjent med frierne sine, og en av dem som benytter seg av denne muligheten er Ingvar Alvstad.

Den 31 år gamle Sparbu-bonden inviterer nemlig sine seks friere opp i badestampen - og han vet trolig hvordan han skal sjarmere jentene.

Han stiller nemlig med champagne og det blir raskt god stemning mellom deltakerne.

- Som å dra på stranden

Bade-overraskelsen kom imidlertid brått på flere av frierne, men Trine Maaø Sverkmo innrømmer overfor Se og Hør at det var naturlige omgivelser, og at det passet seg den dagen.

- Det var knallvær på Hoel denne dagen, så å sitte i et boblebad med en kjekk bonde og med utsikt over vakre Mjøsa, så jeg frem til. I tillegg sier jeg ikke nei takk til mannfolk i bar overkropp. Dette var en gylden mulighet til å se Ingvar i «baris», noe som for øvrig var et fint syn, sier hun.

<strong>ROMANTISK:</strong> Trine Maaø Sverkmo synes det var romantisk i badestampen sammen med Ingvar og de andre frierne. Foto: TV 2
ROMANTISK: Trine Maaø Sverkmo synes det var romantisk i badestampen sammen med Ingvar og de andre frierne. Foto: TV 2 Vis mer

I motsetning til flere andre deltakere, innrømmer Trine at hun ikke syns det var rart å kle av seg så tidlig i prosessen.

- Fra mitt synspunkt er dette likestilt med å dra på stranden i bikini hvor det befinner seg andre mennesker, noe jeg pleier å gjøre på sommeren.

Trine legger ikke skjul på at det ble en suksess for hennes del.

- Det var deilig å hoppe oppi et varmt boblebad etter å ha badet i kaldt vann i Mjøsa. Sett bort fra at det var fem andre damer sammen med Ingvar og meg i boblebadet, var det en romantisk date.

UTVALGT: Beatrice Fjell (24) er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland, etter å ha mottatt bunken med frierbrev. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Fikk en fordel

Hanne Molde forklarer på sin side at tanken på å bli filmet i bikini, ikke var noe hun ble hoppende glad for.

- Jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket. Jeg var ikke spesielt gira på å kle av meg foran kamera, forklarer hun til Se og Hør, og legger til at kamerateamet var veldig forståelsesfulle.

- De filmet ikke før vi var i stampen, fortsetter hun.

Selv om hun synes det var spesielt å kle av seg på andre date, legger ikke Hanne skjul på at opplevelsen i badestampen var svært koselig.

<strong>BLE OVERRASKET:</strong> Hanne Molde innrømmer overfor Se og Hør at hun ble overrasket over bade-daten. Foto: TV 2
BLE OVERRASKET: Hanne Molde innrømmer overfor Se og Hør at hun ble overrasket over bade-daten. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var veldig koselig og romantisk. Vi kom litt tettere i stampen enn da vi satt oppe på pikniken, og det ble lettere å kommunisere. Jeg syns hele settingen i stampen ble mer avslappende, sier hun til Se og Hør.

Også frier Kari Leksås ble tatt på senga da hun fikk vite kveldens aktivitet.

<strong>IKKE NATURLIG:</strong> Kari Leksås forteller til Se og Hør at det ikke føltes naturlig mens de fremdeles var i ferd med å bli kjent. Foto: TV 2
IKKE NATURLIG: Kari Leksås forteller til Se og Hør at det ikke føltes naturlig mens de fremdeles var i ferd med å bli kjent. Foto: TV 2 Vis mer

- Da det ble kunngjort at vi skulle bade i stamp, ble jeg egentlig litt overrasket. Jeg hadde sett for meg noe helt annet, som for eksempel klatring, fysisk aktivitet eller ballspill, sier hun.

Å stille opp i badetøy på TV var noe Kari på forhånd hadde håpet å få slippe.

- Det føltes ikke som et naturlig sted å starte bli-kjent-prosessen. Vi hadde jo bare sett og snakket med hverandre for en svært kort periode i forkant av stampbadingen, forklarer hun.

Kari legger imidlertid ikke skjul på at badingen i stampen egentlig er veldig hyggelig.

- Gjerne sammen med kjente og kjære. Men der og da ønsket jeg vel at det hele skulle bli unnagjort så fort som mulig, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Smeltet da hun fikk se babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer