- Det føltes ikke bare greit

Bruddet mellom Maria Bonnevie og Mikael Persbrandt ble allemannseie i mediene.

FEIRER JUL MED FREDRIK: - De siste årene har Fredrik og jeg feiret annenhver jul med min og hans familie, forteller Maria til Hjemmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
FEIRER JUL MED FREDRIK: - De siste årene har Fredrik og jeg feiret annenhver jul med min og hans familie, forteller Maria til Hjemmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Maria Bonnevie (36) er en av Norges mest populære skuspillerinner, noe som betyr at pressen ofte vil ha en del av henne. 

I flere år var hun samboer med skuespilleren Mikael Persbrandt, men forholdet tok slutt da Aftonbladet avslørte at Persbrandt ventet barn med Ulf Lundells datter, Sanna.

Bruddet ble allemannseie i mediene, og midt i det sto Maria. Til ukebladet Hjemmet forteller hun at det ikke bare føltes greit.

- Det føltes selvfølgelig ikke bare greit at ditt private liv brettes ut for alle, men i ettertid tenker jeg at det som ble skrevet ikke gjorde noe fra eller til. Utfallet ville ha blitt det samme, sier hun.

Nå har ting imidlertid roet seg, og de siste tre årene har skuespillerinnen levd et familieliv med samboeren og talkshowkongen Fredrik Skavlan og hans tre barn i Oslo.

- Jeg har det bra, og ser på meg selv som heldig som får være en del av en familie. Når det gjelder stebarna mine, er de alle i tenårene. Jeg føler meg ikke som en reservemor, men mer som en venn, sier hun til Hjemmet.

Bonnevie er for tiden aktuell i "Høstsonaten" på Dramaten i Stockholm, og i år må hun nøye seg med kun to feriedager hos familien i Oslo.

- De siste årene har Fredrik og jeg feiret annenhver jul med min og hans familie. Jeg gleder meg til å slappe av - finne roen og balansen. Når jeg er i Norge, er det norsk jul med ribbe og tilbehør, og karamellpudding til dessert, forteller hun.

Ettersom Maria jobber i Stockholm og kjæresten i Oslo, løser de for tiden dette ved at Fredrik pendler mellom byene.
 
I julen blir Bonnevie å se som dronning Maud i TV-serien "Harry & Charles" som handler om hvordan prins Carl og prinsesse Maud av Danmark ble Norges kongepar i 1905.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hun er halvparten av min midje


Se videointervjuet Seher.no gjorde med Maria tidligere i uken her:

[obj:media:8258]