- Det føltes helt naturlig for oss

Annabelle og Vebjørn fra «Gift ved første blikk» fikk raskt varme følelser for hverandre etter at de ble med på årets mest vågale TV-eksperiment.

SEOGHØR.NO: Denne høsten har TV-seerne kunnet følge det sympatiske paret Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28) i realityserien «Gift ved første blikk» på TVNorge.

Der var de ett av tre par, som giftet seg uten å ha møtt sin tilkommende partner før.

Av de tre parene var det kun Annabelle og Vebjørn som valgte å forbli gift etter at eksperimentet på TV var over.

Det å skulle gifte seg med en man aldri har møtt før, opplevde de to som en svært spesiell situasjon.

Men etter et par måneder som mann og kone, oppstod det virkelig varme følelser mellom Annabelle og Vebjørn, har Annabelle tidligere fortalt til Seoghør.no.

I et ferskt intervju med turtelduene, forteller det utradisjonelle ekteparet om utfordringene som følger med det å gifte seg og bli kjent mens man blir fotfulgt av et kamerateam.

STOR UTFORDRING: På bryllupsdagen sin måtte «Gift ved første blikk»-paret Vebjørn og Annabelle vente helt til bryllupsnatten, før de fikk pratet ordentlig sammen. - Det var TV-intervjuer hele tiden, og et stort kamerateam satt rett foran oss, forteller Annabelle til Seoghør.no om det utradisjonelle bryllupet.  Foto: TVNorge
STOR UTFORDRING: På bryllupsdagen sin måtte «Gift ved første blikk»-paret Vebjørn og Annabelle vente helt til bryllupsnatten, før de fikk pratet ordentlig sammen. - Det var TV-intervjuer hele tiden, og et stort kamerateam satt rett foran oss, forteller Annabelle til Seoghør.no om det utradisjonelle bryllupet. Foto: TVNorge Vis mer

Se hele det søte intervjuet med Annabelle og Vebjørn øverst i saken!

Angrer ikke

Knapt seks dager etter at de giftet seg, flyttet Annabelle inn hos Vebjørn - der hun blant annet måtte takle at han sov «feil vei» i sengen.

Men overfor Seoghør.no innrømmer paret at det å bli samboere i rekordfart tross alt gikk overraskende greit.

- Vi giftet oss på fredag, og torsdag flyttet hun inn hit, minnes Vebjørn.

- Det er jo kjempetidlig. Men det er egentlig bare rart fordi det ikke er noen andre som gjør det. Det føltes egentlig helt naturlig for oss, forteller Annabelle med en latter - mens ektemannen stryker henne kjærlig over håret.

Den sjarmerende blondinen påpeker at det føltes som om hun hadde kjent Vebjørn mye lenger enn en knapp uke, og at stemningen var veldig avslappet mellom dem.

NYFORELSKET: Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås formelig strålte av forelskelse da Seoghør.no møtte paret før jul, for å snakke om den spesielle tiden etter at de giftet seg på TVNorge.  Foto: Se og Hør
NYFORELSKET: Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås formelig strålte av forelskelse da Seoghør.no møtte paret før jul, for å snakke om den spesielle tiden etter at de giftet seg på TVNorge. Foto: Se og Hør Vis mer

Blant annet det å dra på bryllupsreise med et eget kamerateam, håndterte paret ved å tulle og le mye, forteller Vebjørn. Den noe absurde reality-settingen hadde altså også en positiv virkning for dem.

- Og det er jo litt deilig å flytte sammen mens man fortsatt er såpass hyggelige mot hverandre, da. Har man vært sammen dritlenge, har man kanskje litt kortere lunte, fastslår Annabelle spøkefullt.

LES OGSÅ: Brøt med kona i jula