<strong>UTRØSTELIG:</strong> «Farmen»-profilen Amalie Snøløs (22) tok umiddelbart til tårene da det ble kjent at hun måtte forlate «Skal vi danse» lørdag. Senere har hun fått returnerne til danseprogrammet. Her med dansepartner Jørgen Nilsen. Foto: TV 2
UTRØSTELIG: «Farmen»-profilen Amalie Snøløs (22) tok umiddelbart til tårene da det ble kjent at hun måtte forlate «Skal vi danse» lørdag. Senere har hun fått returnerne til danseprogrammet. Her med dansepartner Jørgen Nilsen. Foto: TV 2 Vis mer

Amalie Snøløs i «Skal vi danse»:

- Det føltes helt forferdelig

Amalie Snøløs bryter tausheten om sjokkøyeblikket.

Publisert

I årets «Skal vi danse» kan tydeligvis alt skje. Etterfulgt av Frank Løkes skandale-stunt har det handlet om Aune Sand (52) og Amalie Snøløs (22), som begge - i tur og orden - både er blitt stemt ut og har returnert til danseprogrammet.

Sagaen fortsatte altså mandag, da Sand valgte å fristille sin egen danseplass. Dette for at utslåtte Snøløs, som egentlig måtte forlate konkurransen i helgen, skulle få en ny sjanse til å overbevise tv-seerne.

Selv var 22-åringen svært opprørt og lei seg da tv-exiten var et faktum lørdag, der hun stormet ut av studio uten å snakke med pressen.

- Veldig lei meg

Etter å ha holdt en lav profil siden lørdag, snakker Snøløs om sjokkøyeblikket for første gang i torsdagens «God morgen Norge» på TV 2.

Overfor programlederen forteller sørlandsjenta at hun ble noe overrumplet av sin egen reaksjon.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Man kommer plutselig ut av en boble, og det føltes helt forferdelig. Jeg var stolt og glad, men også veldig, veldig lei meg. Mest fordi jeg hadde fått så mange gode venner, forteller hun.

22-åringen visste ingenting om Aune Sands generøse gest da hun våknet mandag morgen.

- Jeg så plutselig at det lå ute. Man blir jo litt rørt, og det er selvfølgelig veldig hyggelig at han ønsker å gi meg den sjansen. Aune viser det jeg alltid har tenkt, at den største gaven man har er å gi.

Kaos-sesong

Snøløs legger ikke skjul på at årets «Skal vi danse»-sesong har tatt mange uventede vendinger.

- Det er så fram og tilbake at man aldri vet hva som skjer, sier hun.

I utgangspunktet røk Aune Sand ut av «Skal vi danse» på ordinært vis. Så fikk han altså komme tilbake etter at Frank Løke ble kastet ut av programmet. Nå er altså både begge ute av dansen, uten at tv-seerne har hatt siste ord.

Dersom en deltaker velger å forlate eller trekke seg fra «Skal vi danse», sier nemlig reglene at den deltakeren som sist røk ut skal få tilbud om å komme tilbake. Dermed var det Snøløs' tur mandag, da Sand skrev følgende i et Instagram-innlegg:

«En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter.»

Se dette innlegget på Instagram

Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar. Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen. En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermiddag var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten. Og så Kjære kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne. @amaliesnolos @ewa.trela.dance @skalvidansetv2 #skalvidanse

Et innlegg delt av Aune Sand (@aunegardsand)

Takket for seg

Videre benyttet Sand anledningen til å takke for opplevelsen og rose dansepartneren Ewa Trela.

«Kjære, kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere», skriver han, før han avslutningsvis konkluderte med at:

«Den største lykke er å se lykken i andres øyne».

RØK UT: Dorthe Skappel ble den tredje deltakeren til å ryke ut av «Skal vi danse». Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

Til tross for en solid framførelse og hyllest til bestefaren måtte altså Snøløs opprinnelig takke for seg lørdag, etter å ha havnet i årets første danseduell mot Aleksander Sæterstøl (21).

Oppløst i tårer

Amalie Snøløs, som først ble kjent etter at hun deltok i fjorårets «Farmen», får førstkommende lørdag danse videre sammen med proffdanseren Jørgen Nilsen, kjæresten til Helene Olafsen (28).

På parketten forrige helg fikk Snøløs og dansepartneren totalt 27 poeng av dommerne, mens Sæterstøl og hans dansepartner, Lillian Aasebø, fikk 25 poeng.

I duellen var det likevel Snøløs og Nilsen som trakk det korteste strået, og måtte forlate programmet.

- Det er selvfølgelig trist, sa en tydelig følelsesladd Snøløs etter exiten, før hun forsvant ut av tv-studioet.

LES OGSÅ: - Han knuste alle glassene jeg hadde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer