Tone Damli:

- Det føles veldig bra

Tone Damli og samboeren har omsider fått flyttet inn i sitt nye hus.

FLYTTET: I september flyttet Tone Damli og samboeren inn i sitt nye hus. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FLYTTET: I september flyttet Tone Damli og samboeren inn i sitt nye hus. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

For litt over to måneder siden flyttet artist Tone Damli (33) og samboeren Markus Foss (38) inn i sitt splitter nye hjem med de to barna Billie (7) og Marlon (1).

Å flytte inn i huset var trolig etterlengtet ettersom husdrømmen har bydd på en rekke utfordringer for Foss og Damli. Det var tilbake i 2015 de gikk til innkjøp av «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner med planer om å pusse opp.

I januar 2017 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen. Senere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

Men for to måneder siden fikk de altså omsider flyttet inn.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

- Føles veldig bra

Under den nylige premieren av «Reisen til julestjernen» møtte Se og Hør Damli på den røde løperen, og da kunne hun fortelle om hvordan det føles å ha flyttet inn i det nye huset.

- Det føles veldig bra. Vi flyttet jo nå i september, men alt av oppussing er ikke ferdig helt ennå. Det er jo sjelden det blir slik. Det er iallfall et hjem, så må man bare bo seg litt inn og få på plass det siste, fortalte Damli åpenhjertig, og la til:

- Vi er på et punkt der vi er litt lei akkurat nå. Det står kanskje litt stille, men det er helt greit. Vi prøver å kose oss også.

I år blir det riktig nok den første julen i det nye huset for familien. Det er noe «Butterflies»-sangeren ser svært mye frem til.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

- Det blir jul i nytt hus og det gleder jeg meg veldig til. Jeg gleder meg spesielt til å slippe og pakke bilen fullt av gaver, og bare være hjemme å finne roa i nytt hus, fortalte hun.

- Har dere noen spesielle planer i julen?

- Nei, jeg skal egentlig bare være hjemme. Før julen blir det mye jobb, men det handler jo mest om å ta vare på familien og få litt hvilepuls, svarte Damli.

Åpen om fremtiden

For tiden er Damli aktuell med sin egen podkast med navn «Råning med Tone». I en nylig episode var det kjæresten og samboeren som var gjest. De to har vært et par de siste åtte årene.

I podkastepisoden gikk de nærmere inn på fremtidsplanene sine.

- Hva tenker du om fremtiden? Har vi noen mål? Skal vi gifte oss, for eksempel? spurte Damli.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

- Ja, det tenker jeg at vi skal når tiden er inne for det. Du vet at jeg liker å drysse de store tingene i livet litt utover. Som å bli kjærester, få barn, flytte inn i hus, svarte Foss.

Et liknende svar ga Foss også til Se og Hør i 2019 på Stordalens halloweenfest. Se og Hør spurte han den gang om det ikke var på tide med en ring.

- Jeg er litt usikker, nei da, ikke usikker på Tone, men jeg er keen på å dele livets gleder utover.

LES OGSÅ: Røper stor nyhet: - Slang oss rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer