Amanda Seyfried:

- Det føles som om man holder på å dø

Hollywood-stjernen åpner seg om panikk-anfallene.

HET ROMANSE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski ble kjærester, forlovet seg, giftet seg og fikk barn på under ett år. Foto: NTB Scanpix
HET ROMANSE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski ble kjærester, forlovet seg, giftet seg og fikk barn på under ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mars var en lykkelig måned for Amanda Seyfried (31). Da giftet hun seg nemlig med skuespiller-kollegaen Thomas Sadoski (41), og kort tid etterpå ble de foreldre til en liten jente.

Duoen møttes for første gang våren 2015, da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By».

Nå avslører Seyfried at hun i årevis holdt seg unna teaterproduksjoner fordi hun lider av sceneskrekk. Og at det var hennes nåværende ektemann som hjalp henne å fullføre teaterstykket.

- Jeg begynte å få panikkanfall hvert sjette eller syvende show. Det føles som om man holder på å dø, fortaller hun i et intervju på «Dr. Berlin's Informed Pregnancy Podcast,» ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Dramaet handlet om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup. Foto: NTB Scanpix
STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Dramaet handlet om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Seyfried var den gang kjæreste med skuespilleren Justin Long (39), mens Sadoski var gift med sin eks-kone Kimberly, men paret fikk en helt spesiell kontakt under produksjonen.

- Når man får panikkanfall føles det som om man må forlate scenen. Men jeg jobbet meg videre fordi Tommy klarte å nå gjennom til meg. Han visste alltid når det skjedde. Han kunne gjenkjenne det distanserte blikket mitt,

- Han klarte å få meg tilbake slik at dialogen vår fortsatte å flyte, men hele kroppen min var iskald samtidig som jeg svettet, forklarer hun videre, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Still can't take my eyes off you. Happy Birthday to the man of my life.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Selv om Amandas panikk-anfall var forferdelige, så var de likevel så korte at hun er sikker på at publikum ikke fikk det med seg.

- De varte bare i ett minutt, så kom jeg meg gjennom det. Det skjedde på scenen foran alle sammen, men det var kun Tommy og mamma som la merke til det.

Den tidligere «Les Miserables»-stjernen innrømmer at hun føler seg mye tryggere foran kamera enn å måtte blottlegge angsten på en scene.

- Før «The Way We Get By» hadde jeg ikke energi til å kjempe mot frykten min. Frykten er rett og slett for stor.

Da Seyfried og Sadoski ble gjenforent på settet til filmen «The Last Word» i fjor vår utviklet vennskapet seg til noe mer.

Bare noen måneder tidligere, høsten 2015, hadde den vakre blondinen brutt med Justin Long etter to år som kjærester, mens Sadoski skilte seg fra kona Kimberly Hope, som han hadde vært gift med siden 2007, nesten samtidig.

LES OGSÅ: - Jeg ble knus av hevnpornoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer