BLIR TOBARNSMOR: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkinson er klar for å bli ferdig med fødselen. Her med sønnen Hank. Foto: All Over Press
BLIR TOBARNSMOR: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkinson er klar for å bli ferdig med fødselen. Her med sønnen Hank. Foto: All Over PressVis mer

- Det føles som om livet mitt er over

Kendra Wilkinson åpner seg om sitt tøffe svangerskap.

SEOGHØR.NO: Kendra Wiliknson (28) venter sitt andre barn i mai, og gleder seg svært til å få fødselen overstått.

Realitystjernen, som allerede har sønnen Hank Jr. (4) med ektemannen Hank Baskett (31), åpnet seg nylig om hvor mye tøffere svangerskap nummer to har vært for henne.

- Det har vært lettere mentalt, men hardere for kroppen. Det har vært brutalt. Jeg vet det høres ekkelt ut, men jeg tror det er fordi lille Hank strakk meg helt ut, fortalte hun til E!News tidligere denne uken.

Kendra har allerede avslørt at hun er gravid med en jente denne gangen.

- Jeg tror hun la seg lavt i magen min tidlig, så hun har ligget på bekkenet mitt hele svangerskapet. Jeg er seriøst helt utslitt. Det føles som om livet mitt er over akkurat nå. Jeg prøver veldig hardt å ikke være sengeliggende, sa hun til nettstedet.

TV-stjernen, som i mange år var kjæreste med Playboy-kongen Hugh Hefner (87), fortalte også at Hank Jr. gleder seg til å bli storebror.

- Han er veldig spent. Vi prøver å få ham til å føle at han også har en rolle i dette. Jeg er moren, Hank er faren og han er beskytteren. Jeg vil at han skal føle seg viktig og at han fremdeles er elsket like mye.

LES OGSÅ: - Sønnen min har sett nakenbildene mine