- Det føles som om jeg representerer Norge i OL

Kristofer Hivju ble tatt imot med stormende jubel på sesongpremieren av «Game of Thrones» i Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det førpremiere på den nye «Game of Thrones»-sesongen med visning på selveste Colosseum kino i Oslo.

Til stede på den røde løperen var Norges innslag i suksess-serien, Kristofer Hivju.

POPULÆR ROLLE: Hivju har gjort seg bemerket i rollen som Tormund Giantsbane i suksess-serien. Her er han i en scene sammen med Rose Leslie. Foto: Stella Pictures
POPULÆR ROLLE: Hivju har gjort seg bemerket i rollen som Tormund Giantsbane i suksess-serien. Her er han i en scene sammen med Rose Leslie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han kom sammen med kona, Gry Molvær, og paret ble svært godt tatt imot av den store folkemengden som hadde ankommet kinoen.

Og Hivju, som i serien spiller rollen som villmannen Tormund Giantsbane, satte stor pris på mottagelsen han fikk.

- Det føles som at man representerer Norge i OL. Denne kvelden er ikke en VIP-kveld. Det er en VIF-kveld, som står for «Very important fans». Dette er HBO Nordics største arrangement hittil, så det er dødskult at det er her, sa han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Norske fans kan fra i dag få med seg den første episoden av den nye sesongen på HBO Nordics strømmetjeneste og kl. 21 på TV-kanalen CMore.

PÅ PREMIERE: Johanna Grønneberg hadde med seg mannen Vincent på Game of Thrones-premieren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
PÅ PREMIERE: Johanna Grønneberg hadde med seg mannen Vincent på Game of Thrones-premieren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Selv hadde ikke Hivju sett episoden, så han gledet seg til å få med seg det hele på storskjermen i kinosalen.

- At dette skal vises på Colosseum er en stor ting i seg selv. Det er stas at en TV-serie vises på kinolerrettet. Jeg har ikke sett episoden, så jeg gleder meg veldig. jeg har bare sett meg selv, så nå kan jeg slappe av og se alt sammen, sa han.


LES OGSÅ: Hivju tok med kona på filmpremiere

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer