- Det føles som om jeg har en affære

Jennifer Garner nyter godt av ektemannens rolle som superhelt.

SOLID EKTESKAP: Ben Affleck og Jennifer Garner har vært gift i ni år, men er fremdeles like forelsket. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
SOLID EKTESKAP: Ben Affleck og Jennifer Garner har vært gift i ni år, men er fremdeles like forelsket. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at det var Ben Affleck (42) som skulle ta over rollen som Batman etter Christian Bale (40).

Dette har skuespillerkona Jennifer Garner (42) ingen problemer med, skriver UsWeekly.com.

Da den flotte trebarnsmoren gjestet TV-showet «Live with Kelly og Michael» torsdag, åpnet hun seg om ektemannens fysikk.

- Har du sett ham i Batman-kostymet? ville programleder Michael Strahan vite.

- Ja, mange ganger, svarte Garner, og la til at det må et helt team av mennesker for å få av ham den tettsittende drakten.

- Hvis vi er midt i het lidenskap må jeg hente en motorsag for å få den av.

- Ser han like muskuløs ut under drakten, spurte Ripa.

- Han har faktisk lagt på seg 13 kilo i muskler og har bare åtte prosent kroppsfett. Han ser ganske bra ut, altså. Det er litt sånn: «Wow! Hvem er du egentlig?» Det føles som om jeg har en affære. Men det gjør ikke noe. Jeg klager ikke!

SUPERHELTEN: Her er Christian Bale som Batman i filmen The Dark Knight Rises. Neste år får vi se Ben Affleck i rollen. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/All Over Press
SUPERHELTEN: Her er Christian Bale som Batman i filmen The Dark Knight Rises. Neste år får vi se Ben Affleck i rollen. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/All Over Press Vis mer

Har premiere neste sommer

Mens Jennifer nyter godt av Bens heroiske rolle gir barna deres Violet (8), Seraphina (5) og Samuel (2) fullstendig blaffen.

- De bryr seg overhode ikke. Hvis jeg hadde gjort en oppfølger til Frozen, så ville jeg vært en superhelt i deres øyne. Døtrene mine driter i Batman og det har nå smittet over på sønnen min også. Han spør meg alltid: Pappa, kan jeg se Frozen? Men jeg nekter å sette den på - enda en gang, fortalte han til Jimmy Fallon sist uke.

Affleck er den åttende skuespilleren som spiller Batman. Tidligere har store navn som Christian Bale, George Clooney, Michael Keaton og Val Kilmer portrettert superhelten.

I den kommende filmen, som har premiere i juli 2015, vil Affleck spille mot Henry Cavill, som har rollen som Superman.

LES OGSÅ: Garner nekter barna mobiltelefoner