TATOVERING AV SEG SELV: Emil Løvstad bet tennene sammen da tatovør Kai Ree tok nålen fatt for å overføre selvporterettet fra bilde til huden hans. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TATOVERING AV SEG SELV: Emil Løvstad bet tennene sammen da tatovør Kai Ree tok nålen fatt for å overføre selvporterettet fra bilde til huden hans. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Det føles som om å bli sagd i to

Paradise-Emil trosset smertene for å få denne ville tatoveringen. Se video!

Se Paradise-Emil få tatovert inn selvporterett nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Emil Løvstad (22) har blitt kjent i årets «Paradise Hotel» for blant annet å ha sex med to forskjellige kvinner og å ha tisset i sengen foran TV-kameraene.

Men heller ikke her hjemme i Norge går 22-åringen av veien for impulsive handlinger, noe Seher.no ble vitne til på tatoveringsstudioet Leading Light Tattoo i Sandvika.

Liggende i strekk på en benk bet Emil tennene sammen mens et selvporterett av ham gradvis ble risset inn på siden av magen.

- Jeg valgte å tatovere et bilde av meg selv, fordi jeg har en tatovering av Megan Fox på armen fra før, og når jeg nå står rett, ser det ut som om jeg sikler på Megan Fox. Alle tatoveringene mine skal være tøys og tull, ler Emil til Seher.no.

Emil - som har flere tatoveringer fra før, legger ikke skjul på at selve prosessen er meget smertefull, men mener resultatet er verd plagene.

- Det kjennes som om man blir sagd i to eller stikker meg med kniv, men det er verdt smerten. Men noen «Paradise»-tatovering skal jeg aldri ha meg. Det er jeg ferdig med.

Emil hevder hverken moren eller han kjæreste Thea Bråten Christensen - som han møtte i TV3s realityserie - har noe i mot hans nye kroppsmerke.

- Moren min bare ler av dette, hun synes det er kult. Kjæresten min har ikke sett den ennå, men jeg tror ikke hun har noe imot det. Men jeg ville gjort det uansett, sier han til Seher.no.

Emil hevder han allerede har lagt planer for neste tatovering, men har kun en grense for dekoreringen.

- Jeg kommer aldri til å tatovere meg i trynet. Da ødelegger jeg jo hele meg. Det skjer ikke.

Se Emil få tatovert inn selvporterettet i videoklipp nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dette betyr tattisene hans
[obj:media:8561]