- Det føles som et svik mot barnet

Agnes Kittelsen om samlivsbruddet.

STORFILM: Agnes Kittelsen som  Liv, og Pål Sverre Valheim Hagen som Thor Heyyerdal i «Kon-Tiki». Foto: Carl Christian Raabe / Nordisk Film Distribusjon AS
STORFILM: Agnes Kittelsen som Liv, og Pål Sverre Valheim Hagen som Thor Heyyerdal i «Kon-Tiki». Foto: Carl Christian Raabe / Nordisk Film Distribusjon AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Kon Tiki»-skuespiller Agnes Kittelsen (32) har sønnen Vetle (6) sammen med sin tidligere samboer Endre Hellestveit (36). Hun innrømmer at det var et nederlag den dagen de to bestemte seg for å gå fra hverandre.

- Alle de store sannhetene, alt det ekspertene sier, er liksom riktig. Når et samliv går over, så er det bare… Det føles som et nederlag, og det føles som et svik mot barnet ditt. Det eneste man kan gjøre som voksen... Altså, det beste du kan gjøre mot barnet ditt er å være snill mot pappaen, være glad i ham og respektere ham. Det tror jeg det er mye sant i. Vi hadde det vanskelig og valgte å ta et oppgjør med det, men dette er en sårbar tid og vi er usikre på hvor veien går videre. Det er fortsatt mye kjærlighet og respekt mellom oss, sier Agnes Kittelsen i et intervju i Dagbladet Magasinet.

Nå bor hun Vetles pappa bare 700 meter fra hverandre. Agnes opplevde selv at foreldrene skilte seg, og hun ønsket absolutt ikke at sønnen skulle oppleve det samme.

– Det føles som et dobbelt nederlag. Jeg sitter og tenker: «Hvordan i helvete kom jeg hit. Det var jo dette som ikke skulle skje». Samtidig så føles som et voksent valgvalg, som å ta ansvar for
alles liv på en måte, sier Kittelsen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det aller viktigste er å være tilstede for Vetle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer