- DET FØLES RIKTIG: Pianisten Leif Ove Andsnes føler seg både for ung og for gammel til å få barn, men han synes likevel at den mest overveldende følelsen er hvor riktig det føles å få et barn sammen med samboeren Raghhild på dette tidspunktet. Foto: NTB scanpix
- DET FØLES RIKTIG: Pianisten Leif Ove Andsnes føler seg både for ung og for gammel til å få barn, men han synes likevel at den mest overveldende følelsen er hvor riktig det føles å få et barn sammen med samboeren Raghhild på dette tidspunktet. Foto: NTB scanpixVis mer

- Det føles riktig

Den norske pianisten blir pappa i juni...

SEHER.NO:  Den norske pianisten Leif Ove Andsnes (40) karakteriseres som en av verdens beste klassiske pianister. I juni blir pianisten og musiker-samboeren, Ragnhild Lothe (35), foreldre for første gang, skriver Se og Hør.

- Jeg har tenkt at jeg både er for ung og for gammel, men den absolutt mest overveldende følelsen er at det føles riktig at dette skjer nå, sier Andsnes til BT Magasinet, ifølge Se og Hør. 


Men for å bli så god, har han i en årrekkedyrket ensomheten og turnelivet i så stor grad at det ble et problem for ham. Men nå har Andsnes lagt ungkarslivet bak seg.

Forholdet til Ragnhild, som selv spiller horn, forandret alt for Andsnes. Nå bor de sammen i Bergen.

- Jeg var redd for hjemmelivet. Nå er det ikke sånn, og den frykten jeg hadde for å binde meg til et annet menneske er borte. Ja, jeg føler på mange måter at jeg har slått meg til ro, og jeg føler jeg har et hjem. Jeg har et sted å komme hjem, og jeg har noen å komme hjem til. Det er en fantastisk følelse. For tidligere følte jeg bare når jeg kom hjem, at jeg hadde lyst til å reise igjen. Jeg var på farten mentalt med en gang. Hadde jeg fri så sørget jeg for å reise bort for å fylle tiden, har Andsnes tidligere sagt i et intervju i «Viggo på lørdag» på NRK1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fikk angst av å ha kjæreste