LIKER JENTEKYSS: Megan Fox foretrekker å kysse kvinner fremfor menn, fordi det føles tryggere.... Foto: All Over Press
LIKER JENTEKYSS: Megan Fox foretrekker å kysse kvinner fremfor menn, fordi det føles tryggere.... Foto: All Over PressVis mer

- Det føles mye tryggere

Megan Fox foretrekker å kysse jenter...

SEHER.NO: "Transformers"-sexbomben Megan Fox (23) er kjent for å være svært frittlanende, og har tidligere avslørt at hun er biseksuell og har hatt flere affærer med kvinner.

I forbindelse med lanseringen av sin nye skrekkfilm, "Jennifer's Body", kunne Megan også fortelle at hun faktisk foretrekker å kysse kvinner fremfor menn, skriver Us Magazine.

Ifølge skuespillerinnen, som har en het kyssescene med motspiller Amanda Seyfried (23) i filmen, er det nemlig mye "tryggere" å kysse en jente.

- Jeg føler meg mye tryggere med jenter. Så jeg var mer komfortabel med å kysse henne enn noen andre under innspillingen, sier Fox til MTV News.

Seyfried, kjent fra blant annet "Mamma Mia!", skal imidlertid ikke ha vært like komfortabel med kyssingen.

- Jeg tror hun var ekstremt ukomfortabel, eller jeg tror ikke det, jeg vet det. Hun var absolutt ikke komfortabel og det var mye latter og fnising mellom opptakene, sier Megan.

Skuespillerinnen, som flere ganger har blitt kåret verdens mest sexy kvinne, har tidligere fortalt at hun er svært stolt av sin nye rolle.

- Jeg synes at jeg er ganske sexy i den, har hun uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Megan bannlyst fra nettet