- Det føles litt som om jeg skal opp til eksamen

I kveld er Elin Tvedt tilbake på TV 2 som værmelder for første gang på 12 år.

TILBAKE SOM "VÆR-ELIN": - Jeg har jo vokst opp i TV 2, og nå forlater jeg ikke kanalen før de drar meg ut herfra, sier Tvedt til Dagbladet. Foto: Stella Pictures
TILBAKE SOM "VÆR-ELIN": - Jeg har jo vokst opp i TV 2, og nå forlater jeg ikke kanalen før de drar meg ut herfra, sier Tvedt til Dagbladet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober ble det kjent at hele Norges "Vær-Elin" tar over etter Eli Kari Gjengedal (41) som værmelder på TV 2, og i kveld kan du se Elin Tvedts (38) comeback.

Det er 12 år siden den populære værdamen sluttet, og siden den gang har hun jobbet som programleder i «71 ° nord» på TVNorge og på «Frokost-tv» i NRK. Hun har vært med i «Skal vi danse», gitt ut boka «Gravid, jeg? Dagbok fra et svangerskap», blitt samboer med Torgeir Steinstø og fått barna Milla (4) og Mikkel (1).

Til Dagbladet forteller Elin nå at hun gleder seg til å komme tilbake på skjermen, men samtidig at forventningene gjør henne nervøs.

– Alle sier til meg at «dette må jo være som å sykle for deg», men det tekniske verktøyet har jo forandret seg mye siden den gang. Det føles litt som at jeg skal gå opp til eksamen.

– Jeg har vært ganske rolig på det lenge, men da vi i går begynte å diskutere detaljene rundt den første sendingen hjemme, da kjente jeg at jeg ble litt nervøs. Men jeg gleder meg også, sier hun til avisa. 

Tobarnsmoren innrømmer også at hun alltid har savnet TV 2 og kollegaene, og sier at hun har mye fått positiv respons på at hun kommer tilbake.

– Jeg har fått veldig mange hyggelige meldinger etter at det ble kjent. Det var en fyr på Twitter som sammenliknet det med Jesus' oppstandelse. Det var jo veldig morsomt, ler hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer