Ari Behn åpenhjertig om bruddet:

- Det føles jo som å dø

Ari Behn fikk følelsen av panikk da han innså at ekteskapet med prinsesse Märtha Louise var over.

SNAKKER OM BRUDDET: Ari Behn gjester «Skavlan» i kveld, og snakker ut om bruddet med prinsesse Märtha Louise. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I kveldens episode av «Skavlan», er det blant andre kunster og forfatter Ari Behn (45) som er gjest. Der snakker han om kunst og farsrollen.

Behn har vært deltidspappa til døtrene Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9) etter bruddet med prinsesse Märtha Louise (46) i 2016.

Og nettopp dette kommer han inn på når programleder Fredrik Skavlan spør om hva som er bakgrunnen for Behns maleri «Panic».

- Jeg malte det tre dager etter at jeg visste at det var over. Det var trist at vi ikke fikk det til, sier Behn og refererer til samlivsbruddet.​

Se video øverst i saken!

Han forklarer at maleriet beskriver hvordan han følte det da han innså at ekteskapet etter 14 år var over.

- Det er en veldig spesiell tilstand hvor du vet at det går som det går. Slik jeg kjente det, var det et panikkanfall. En følelse av å miste pusten, hjerteattakk. Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, sier han i åpenhjertig i kveldens episode.

Saken fortsetter under bildet.

Viser følelser i kunsten

Det var i starten av august i 2016 at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise annonserte at de skulle gå hver til sitt. Nyheten ble offentliggjort på Slottets nettside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer