VARME FØLELSER: Mens Tor Espen Helle (f.v) og Johan-Martin Tovslid vil bruke litt mer tid på å definere forholdene til sine friere, så har både Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit fått seg kjærester etter årets "Jakten på kjærligheten". Dette synes programleder Katarina Flatland er veldig koselig.
VARME FØLELSER: Mens Tor Espen Helle (f.v) og Johan-Martin Tovslid vil bruke litt mer tid på å definere forholdene til sine friere, så har både Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit fått seg kjærester etter årets "Jakten på kjærligheten". Dette synes programleder Katarina Flatland er veldig koselig.Vis mer

- Det føles helt rått

Katarina Flatland synes det er utrolig hyggelig at årets «Jakten»-bønder fikk varme følelser for frierne sine.

SEOGHØR.NO: I høstens sesong av «Jakten på Kjærligheten» har romantikken virkelig blomstret for TV-bøndene.

Mandag ble det nemlig kjent at det har oppstått varme følelser blant flere av parene, og resultatet er to kjærestepar og to nesten-par.

Programleder Katarina Flatland (25) er svært fornøyd med årets romansesuksess.

- Det å gå ut av ellevte sesong av «Jakten på kjærligheten» med to kjærestepar og to nesten-par føles helt rått, og var vel noe ingen av oss som lager programmet hadde turt å drømme om, forteller hun til Seoghør.no.

- Man håper jo at det skal komme ett par ut av datingprosessen, så da er det jo utrolig gøy å se at folk faktisk finner kjærligheten med hjelp fra oss.

LYKKELIG: Privat er Katarina lykkelig forelsket i samboeren Harald Dobloug. Paret har vært sammen i over tre år. Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG: Privat er Katarina lykkelig forelsket i samboeren Harald Dobloug. Paret har vært sammen i over tre år. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Roser Jakten-crewet

Men Flatland vil ikke ta æren for at bonderomatikken har blomstret litt ekstra denne høsten. 

- Nå har det jo vært bra uttelling i mange av de andre sesongene også, så jeg skal være forsiktig med å ta noe av æren. Den vil jeg heller gi til den fantastiske gjengen som jeg lager programmet sammen med, forteller hun videre.

- Crewet er fra dag en med på å gjøre både bønder og friere trygge, og det er vel den oppgaven jeg synes er viktigst som programleder også. Ikke nødvendigvis å være aktiv Kirsten Giftekniv, men å prate mye med både bønder og deltakere, og vise dem at vi synes de er megatøffe som tør å være med på dette.

 

 

Selv er Katarina kjæreste med medisinstudenten Harald Dobloug (25) som hun bor sammen med i Oslo.

- Har du blitt «smittet» av de forelskede Jakten-parene med tanke på varme følelser i eget forhold?

- Jeg er jo en evig romantiker, og det gjør meg ikke akkurat mindre forelsket privat når jeg jobber med kjærlighet og dating hver dag, smiler hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Det har ikke vært så lett å finne en mann