- Det føles helt forferdelig

Linni Meister misset sitt store øyeblikk på kjendisspekket prisutdeling. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Linni Meister (26) danket ut Tone Damli Aaberge, Marion Ravn, Elisabeth Carew og Jenny Skavlan under Vixen Blog Awards tirsdag kveld, da hun ble kåret til «Årets kjendisblogger».

- Å bli nominert er alltid hyggelig. Det viktigste er ikke å vinne, men å bli satt pris på for det man gjør, sa Linni til Seoghør.no før utdelingen, og fortalte at hun hadde liten tro på at hun kom til å motta den ettertraktede prisen for sin personlige blogg senere på kvelden.

Men da Linni ble ropt opp som vinneren under den kjendisspekkede utdelingen i Folketeatret tirsdag, oppsto det et pinlig øyeblikk.

Modellen og TV-stjernen var nemlig ikke til stede for å oppleve sitt store øyeblikk, og for å ta imot prisen kom Petter Pilgaards forlovede og Linnis gode venninne Mari Haugersveen opp på scenen til stor forundring fra publikum.
 
- Nå er jeg selvfølgelig ikke Linni, men hun ble syk og måtte dra hjem, sa Mari fra scenen da hun mottok prisen på vegne av Linni.

De to kom sammen til utdelingen tirsdag kveld, og Linni hadde bedt Mari om å ta imot prisen dersom hun skulle vinne.

- Det var noe av det kleineste jeg har gjort i hele mitt liv, men hva gjør man ikke for gode venner, sier Mari Haugersveen til Seoghør.no etter showet.

Mens Linni lå syk hjemme i sin leilighet, tikket det inn sms'er om at hun hadde vunnet Årets kjendisblogger, og den svært overraskede vinneren bestemte seg derfor for å ta turen tilbake til Folketeatret for å plukke opp prisen på 20.000 kroner. 

- Jeg er helt satt ut, og så er jeg jo syk. Jeg dro innom her, men så følte jeg meg så dårlig og kjente at jeg ikke klarte å se showet selv om jeg hadde gledet meg til det så lenge. Jeg spurte Mari om hun kunne ta imot prisen hvis jeg vant, noe jeg absolutt ikke trodde fordi jeg regnet med at det ble Jenny Skavlan eller Tone Damli, så jeg dro hjem, sier Linni da hun var på plass på Folketeatret etter prisutdelingen.

Og for modellen og TV-personligheten var det bittert å ikke få med seg det store øyeblikket under prisutdelingen.

- Det føles helt forferdelig. Jeg er faktisk skikkelig lei meg for at jeg ikke fikk vært der og stått foran alle og holdt en liten takketale. Det skal veldig mye til for at jeg dropper ting. Jeg kom hit og pyntet meg jo, og stilte opp for å være her. Det at jeg vant gjør det bare enda verre, men jeg er jo dårlig, sier Linni, som isteden benyttet anledningen til å gjøre en takketale på video for Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger leiligheten med strippestang 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer