- Det føles grusomt

Grease-stjernen Olivia Newton-John har fått ny jobb.

DOMMER: Olivia Newton-John og John Travolta ble kjempepopulære i Hollywood etter filmen "Grease". Foto: AP/Scanpix
DOMMER: Olivia Newton-John og John Travolta ble kjempepopulære i Hollywood etter filmen "Grease". Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Olivia Newton-John feiret 58-årsdagen sin tirsdag med å være gjestedommer i TV-programmet "American Idol".

Olivia Newton-John er mest kjent fra rollen som Sandy i musikalen "Grease", der hun spilte mot John Travolta. På Idol-audition tirsdag satt hun sammen de andre dommerne, Simon Cowell, Randy Jackson og Paula Abdul, og pekte ut hvem som får gå videre i konkurransens sjette sesong i USA.

Noen av deltakerne er veldig unge og grønne, men du ser at de har potensial. De har enten en særegen stemme eller en egen måte å føre seg på, sier Newton-John til Associated Press.

Se her! Olivias døde kjæreste lever!

Popsangeren deltok selv i talentkonkurransen "Sing, Sing, Sing" mens hun bodde i Australia som tenåring. Der vant hun en reise hjem til England for å følge opp karrieren som sanger.

- Det føles grusomt å avvise en som ønsker å bli sanger. Men på den annen side er det kanskje bra for dem, fordi det stanser dem fra å etterstrebe noe de virkelig ikke har talent for, sier Newton-John, som fikk kake under innspillingen fordi hun fylte 58 år. (ANB-AP)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer