Øyunn Krogh og Levi Try har kjøpt leilighet:

- Det føles ganske surrealistisk

Røper gladnyhet.

NYTT STEG: Levi Try og Øyunn Krogh avslører at de nå tar et nytt og stort steg inn i voksenlivet - ved å kjøpe leilighet. Foto: TV 2
NYTT STEG: Levi Try og Øyunn Krogh avslører at de nå tar et nytt og stort steg inn i voksenlivet - ved å kjøpe leilighet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske folk ble for alvor kjent med Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) da de deltok i det populære TV 2-programmet «Sommerhytta».

Paret endte opp med å vinne hele konkurransen, og ble derfor stolte eiere av en ny hytte.

Krogh og Try har i etterkant av dette holdt seg i rampelyset, og førstnevnte har blant annet vært å se i «Farmen kjendis».

Avslører nytt steg

Overfor Se og Hør kan paret nå avsløre at de har tatt et nytt og stort steg inn i «voksenlivet».

- Det føles egentlig ganske surrealistisk, selv om det har ligget i kortene lenge, så er det likevel veldig rart å for første gang i livet sitt eie en leilighet, røper Krogh smilende.

Krogh forteller videre at de i en lengre periode har lett etter bolig, de siste tre månedene la de imidlertid inn et ekstra gir og jaktet aktivt.

Seks budrunder senere har de endelig fått sitt helt eget hjem, som de begge er svært fornøyde med.

- Vi hadde griseflaks, mener Krogh om boligen de nå har kapret.

Leiligheten ligger på Grønland i Oslo, og er på 92 kvadratmeter.

Krogh var sikker på at det var nettopp Grønland hun ville til, til Se og Hør avslører hun at det var drømmestedet hennes. Lokasjon var derimot ikke så viktig for kjæresten - Try var mer opptatt av størrelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer