- Det føles fryktelig og jeg er opprørt

Den tidligere supermodellen Janice Dickinson er personlig konkurs.

I PENGETRØBBEL: Janice Dickinson er blakk og har slått seg selv personlig konkurs. Foto: All Over Press
I PENGETRØBBEL: Janice Dickinson er blakk og har slått seg selv personlig konkurs. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før jul strålte reality-stjernen Janice Dickinson (58) av lykke da hun avslørte at hun skulle gifte seg for fjerde gang og at bryllupet vil overgå Angelina Jolie og Brad Pitt sitt.

Nå spørs det om Dickinson, som har omtalt seg seg selv som verdens første supermodell, får drømmebryllupet likevel. Hun er nemlig slått personlig konkurs.

- Ja, det stemmer. Jeg har hatt noen problemer. Det føles helt fryktelig og jeg er veldig opprørt, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å betale alle tilbake, bekrefter Janice til RadarOnline.com.

I januar i fjor ble det kjent at den tidligere «Top Model»-dommeren skyldte amerikanske skattemyndigheter 1,5 millioner kroner, og nå skriver nettstedet at Dickinson har hele seks millioner kroner i gjeld. Mye av pengene skal være knyttet til regninger i forbindelse med hennes mange plastiske operasjoner.LES OGSÅ: Slik holder Janice på modellkroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer