PÅ EGNE BEN: Artist Melanie Chisholm er ble singel for to år siden etter et ti år langt forhold. Foto: All Over Press
PÅ EGNE BEN: Artist Melanie Chisholm er ble singel for to år siden etter et ti år langt forhold. Foto: All Over PressVis mer

- Det føles ensomt å være singel

Mel C drømmer om mann og flere barn.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Spice Girls»-stjernen Melanie Chisholm (40) sliter med å finne kjærligheten igjen etter at det ble slutt med eiendomsutvikleren Thomas Starr i 2012.

Paret hadde da vært i et forhold i ti år og har datteren Scarlet (5) sammen.

- Det kan føles ganske ensomt å være singel... Jeg har hatt det morsomt også, men det hadde vært fint å truffet noen nå, sier popstjernen til Hello! Magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Men det er vanskelig å møte noen, og at jeg er alenemor gjør ting enda mer komplisert. Jeg skulle gjerne ha truffet en med samme livsstil som meg. En som like å ha det gøy, men som også er opptatt av trening og ernæring.

I januar ble Chisholm koblet til radio DJ'en Greg Burns, men artisten sier at hun fremdeles er singel og leter etter den rette.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Det hadde vært fantastisk. Spesielt nå som Scarlet er litt eldre. Jeg føler det er viktig for henne å vokse opp med et søsken,  men jeg er jo blitt 40 år, så vi får se hva som skjer, forteller hun i intervjuet.

90-TALLSHELTER: Spice Girls slo gjennom for alvor i 1996, og var superpopulære på slutten av 90-tallet. Fra venstre: Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Geri Halliwell. Foto: All Over Press
90-TALLSHELTER: Spice Girls slo gjennom for alvor i 1996, og var superpopulære på slutten av 90-tallet. Fra venstre: Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Geri Halliwell. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Rockestjernen Tommy Lee gifter seg for fjerde gang