Herman Flesvig:

- Det føles ekstra hyggelig

Snart avslører han hemmeligheten bak braksuksessen.

GULLGUTT: Det meste Herman Flesvig involverer seg i, blir til suksess. I år er han på ny nominert til Gullrutens publikumspris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GULLGUTT: Det meste Herman Flesvig involverer seg i, blir til suksess. I år er han på ny nominert til Gullrutens publikumspris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker, skuespiller og manusforfatter Herman Flesvig (30) er på kort tid blitt en ekte publikumsyndling, og han er da også blant årets nominerte til Gullrutens publikumspris.

Mannen bak den kritikerroste seermagneten «Førstegangstjenesten» kommer selv til Nordiske Mediedager i starten av mai for å reflektere over egen reise fra rått talent til humorfavoritt.

Hva tenkte egentlig unge Flesvig da han kom til NRK som praksiselev fra Westerdals ACT i Oslo? Hadde han planen klar? Siggerud-karen studerte TV og film ved Westerdals, og der dannet han humorkollektivet Ledelsen sammen med tre studievenner.

I 2016 dannet han musikkduoen Læx & Ludo sammen med Jon Sindre Fjellvang. Samme år ble han kjent for et større publikum etter at han la ut parodier på kjente folk som skuespiller Aksel Hennie (46) og blogger Anna Rasmussen. I løpet av høsten hadde han plutselig over 30.000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

Over hundre roller

De to neste årene klatret han videre på stjernestigen gjennom TV-serien «Hytteliv» sammen med Robert Stoltenberg (57), og han brukte stemmen sin aktivt i den danske animasjonsfilmen «Rutete Ninja» av Anders Matthesen. Her ga han stemme til over hundre roller!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer