LYKKELIG GIFT: Etter fire år som kjærester ble Justin Theroux og Jennifer Aniston tidigere denne måneden mann og kone. Her er det forelskede paret under årets Vanity Fairs Oscar-fest.  Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: Etter fire år som kjærester ble Justin Theroux og Jennifer Aniston tidigere denne måneden mann og kone. Her er det forelskede paret under årets Vanity Fairs Oscar-fest. Foto: SipaUSAVis mer

- Det føles annerledes å være gift med Jennifer

Den nybakte brudgommen Justin Theroux åpner seg om hvordan det er å være ektemannen til Jennifer Aniston.

SEOGHØR.NO: Etter en tre år lang forlovelse ga Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) endelig hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i luksushjemmet deres i Bel Air i Los Angeles, onsdag 5. august.

Blant de 75 gjestene som var invitert i bryllupet var kjente fjes som «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediamogul Howard Stern (61), komiker Chelsea Handler (40), skuespillerne Emily Blunt (32), Tobey Maguire (40) og talkshow-vertene Ellen DeGeneres (57) og Jimmy Kimmel (47).

Anistons forlover var bestevenninnen Courteney Cox (51).

Gjestene trodde de var invitert til en feiring av Therouxs 44-årsdag, men ble heller vitne til at turtelduene ble smidd i hymens lenker.

Nå åpner hennes nybakte ektemann seg om livet som gift mann.

- Det føles annerledes. Jeg er veldig lykkelig, forteller Theroux til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

GLAD I SMYKKER: Sist uke viste Justin seg for første gang med gifteringen kort tid etter at han kom solbrun hjem fra bryllupsreisen.
 Foto: Splash News
GLAD I SMYKKER: Sist uke viste Justin seg for første gang med gifteringen kort tid etter at han kom solbrun hjem fra bryllupsreisen. Foto: Splash News Vis mer

Inviterte vennene med på bryllupsreisen

«Tropic Thunder»-stjernen er kjent for å like å pynte seg med klokker og smykker, og den store gifteringen han fikk av Jennifer var i massivt gull, og designet av kona til «Spiderman»-stjernen Tobey Maguire, Jennifer Meyer.

- Det er fint å ha mulighet til å se ned og oppdage en ny ring på fingeren.

Etter bryllupet dro de nygifte til den vakre øya Bora Bora på bryllupsreise. Det eksotiske paradiset er tydeligvis blitt en favoritt etter at de feiret Justins bursdag og to år som forlovet samme sted i fjor.

Duoen inviterte også med seg flere av de celebre bryllupsgjestene til Bora Bora.

Da Justin returnerte fra ferien og kom tilbake på settet til innspillingen av TV-serien «The Leftovers», fikk han en varm velkomst av kollegaene.

- De ga meg applaus og det føltes helt fantastisk, avslører han til nettstedet.

Sist uke åpnet også Jennifer, som tidligere var gift med Brad Pitt (51) i fem år, om hvordan det var å være gift igjen.

- Det føles ganske normalt. Han spiller inn «The Leftovers» i Austin nå, forklarte hun til People.

ROMATISKE OMGIVELSER: Her på Bora Bora bodde stjerneparet i en villa med tre soverom med utsikt mot havet, til en pris av omlag 33 000 kroner natten. Foto: Topfoto
ROMATISKE OMGIVELSER: Her på Bora Bora bodde stjerneparet i en villa med tre soverom med utsikt mot havet, til en pris av omlag 33 000 kroner natten. Foto: Topfoto Vis mer

LES OGSÅ: - Han har fridd fem ganger i år

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.