- PINLIGSTE JEG HAR VÆRT MED PÅ: Ine Amundsen fra "Robinsonekspedisjonen" og "Frokost Quiz" sliter med å huske teksten i kveldens "Singing Bee" på TV3. Her prøver hun seg på Michael Jacksons "Bille Jean". Foto: TV3
- PINLIGSTE JEG HAR VÆRT MED PÅ: Ine Amundsen fra "Robinsonekspedisjonen" og "Frokost Quiz" sliter med å huske teksten i kveldens "Singing Bee" på TV3. Her prøver hun seg på Michael Jacksons "Bille Jean". Foto: TV3Vis mer

- Det flaueste jeg har vært med på

Alt gikk ikke etter planen da "Frokost Quiz"-Ine prøvde seg i "Singing Bee". Se video!

 Se video av "Frokost Quiz"-Ine som prøver seg i "Singing Bee" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Ine Amundsen - kjent fra fjorårets utgave av "Robinsonekspedisjonen" og som programleder i "Frokost Quiz" på TV 2 - er vant til å skape liv foran TV-kamera.

Men da hun debuterte på scenen i TV3-programmet "Singing Bee" - hvor deltakerne konkurrerer om å huske sangtekster - gikk det meste skeis for 26-åringen.

- Det er det flaueste jeg har vært med på noensinne. Jeg skal ikke se på det programmet i kveld for å si det sånn. Jeg var nervøs på forhånd at jeg skulle glemme tekstene og det hjalp ikke akkurat at jeg blant annet fikk "Billie Jean", som har sinnsykt mange ord, ler hun til Seher.no.

Se video av Ine i "Singing Bee" nederst i artikkelen.

Ine - som ble spurt av "Singing Bee"-produsentene om å bli med i showet - har i mange år jobbet som sanger på blant annet event for firmaer. For tiden er hun også 
i gang med å jobbe med et albumprosjekt.

Men sangerfaringen hjalp henne lite i Åge Steen Nilsens musikk-konkurranse.

- Det spørs om noen kommer til å booke meg nå, hehe. Jeg hadde aldri sagt ja, hvis jeg visste hvordan det kom til å gå. Men jeg tar det med et smil. Og all respekt til de andre som var med. De var sinnsykt gode på tekstene, sier hun.

Nå håper hun at hun kan få revansje på Åge Steen Nilsen ved å stille ham til veggs i "Frokost Quiz".

- Utfordringen er herved avsendt. Det hadde vært moro å se ham duellere mot Trond Nagell Dahl eller en av de andre i "Singing Bee"-bandet, sier hun.

"Singing Bee" ser du på TV3 tirsdag kl. 20.30.

Her kan du se hvordan det gikk da Seher.no testet "Singing Bee".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kjæresten overrumplet Robinson-Ine med ring

Se en smakebit av Ine på scenen i "Singing Bee" her:

[obj:media:8136]