Tone Damli:

- Det flaueste jeg har opplevd

Tone Damli innrømmer nakenflause på ferie.

FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tone Damli (34) har lenge vært en av Norges største kjendiser, helt siden hun som tenåring dukket opp i sangkonkurransen «Idol». Hun ble raskt tatt under vingene av dommer og kjendismanager David Eriksen (54), og siden har det bare gått oppover.

Nå har hun blant annet en egen podkast, «Råning med Tone», hvor hun forrige uke hadde besøk av managerens datter - Andrea (25).

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

De to snakket blant annet om sitt nære forhold og at de praktisk talt var søstre, og mimret tilbake til en hendelse under en «familieferie» for en del år siden.

Hendelsen omtale Damli som «det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv».

- Helt jævlig

Det er i en av de siste episodene av podkasten at artisten åpner seg om flausen. Familien Eriksen var på ferietur til Miami, og Damli slang seg med.

- Det var i påsken og jeg var nysingel, forteller hun.

De voksne endte opp på «dagsfylla», men kl. 19.00 tok Damli kvelden.

HJEMME HOS: Tone Damli gir en sniktitt på huset på Blommenholm i Oslo. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg våknet opp klokken elleve på hotellrommet mitt og skulle på do, men så tok jeg feil dør så jeg gikk ikke inn til toalettet, men ut på gangen og låste meg ute - kliss naken. Jeg prøvde å banke på dører, men de som svarte sa bare: «Gå vekk». Så jeg endte med å ta heisen sikkert elleve etasjer ned til resepsjonen, kliss naken, og måtte be om hjelp. Det er nok det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv, det var helt jævlig.

Se og Hør har vært i kontakt med David Eriksen, som kan fortelle at han husker hendelsen veldig godt.

- Tone var forholdsvis «jetlagged» og hadde greid å holde seg våken lenge , men så gikk hun å la seg. Jeg husker hun ringte meg tidlig om morgenen dagen etter og fortalte hva som hadde skjedd.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

- Hun var ikke så høy i hatten da hun kom ned i respesjonen igjen, og jeg husker hun hadde på seg svære solbriller, ler kjendismanageren.

Se og Hør har vært i kontakt med Tone Damli gjennom hennes manager, David Eriksen, som ikke har noe å legge til utover det som fremkommer i podkasten.

LES OGSÅ: - Kommer til å skje igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer