- Det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv

Guri Solberg grøsser med tanke på sin «sexy» TV-dans.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag entret en gruppe nye kjendiser parketten for første gang under premieren på «Skal vi danse» på TV 2. Det ble også gjensyn med et kjent TV-fjes.  Guri Solberg (37) ledet programmet da det ble vist på skjermen første gang i 2006, og i år overtar hun rollen for den nybakte mammaen Katrine Moholt. 

Flau dans

Sammen med Carsten Skjelbreid ledet hun dansekonkurransen på direkten, men ikke alt gikk som det skulle på premieren. Programlederduoen åpnet kvelden med en liten svingom, og Guri var ikke fornøyd med sin egen innsats på dansegulvet. 

- Jeg skulle ha en sexy dans rundt Carsten som er noe av det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg skulle se sexy inn i kamera, også klarte jeg ikke å smile. Om 4-5 år orker jeg kanskje å se det, sier hun til Seoghør.no. 

SEXY DANS: Guri Solberg klarte ikke å se sexy inn i kamera og synes dansen med Carsten Skjelbreid ble kjempeflau.  Foto: Fame Flynet
SEXY DANS: Guri Solberg klarte ikke å se sexy inn i kamera og synes dansen med Carsten Skjelbreid ble kjempeflau. Foto: Fame Flynet Vis mer

Solberg trekker frem modell Kathrine Sørland og Eli Hagen som to av deltagerne som virkelig imponerte under lørdagens sending. Selv er hun glad for at hun ikke skal danse mer foran kameraene. 

- Jeg danset i fem sekunder på åpningen her og det var nok for meg. Jeg har veldig respekt for det de gjør og er så glad jeg slipper!

COMEBACK: Guri Solberg ledet flere sesonger av danseprogrammet før Kathrine Moholt tok over rollen.  Foto: FameFlynet
COMEBACK: Guri Solberg ledet flere sesonger av danseprogrammet før Kathrine Moholt tok over rollen. Foto: FameFlynet Vis mer

Fikk nerver

Men programlederrollen ga mersmak for Guri. 

- Det var kjempegøy. Jeg fikk et rykk av nerver da jeg satt i sminken rett før vi skulle på, men jeg er overveldet over hvor gøy jeg synes det er å være tilbake. 

LES OGSÅ: - Jeg er ikke redd for å vise hud

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer