- Det finnes nesten ikke bilder av meg som barn

For seks år siden veide programleder Hasse Hope 25 kilo mer enn han gjør i dag.

ELSKER OPPMERKSOMHET: Etter at Hasse gikk ned 25 kilo og endret klesstil har han begynt å elske oppmerksomhet. Her fra TV 3-programmet «Dagens mann». Foto: TV 3
ELSKER OPPMERKSOMHET: Etter at Hasse gikk ned 25 kilo og endret klesstil har han begynt å elske oppmerksomhet. Her fra TV 3-programmet «Dagens mann». Foto: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: «Dagens mann»- programleder Hasse Hope (25) hadde så mange komplekser for sin egen kropp som barn og tenåring at det knapt finnes et bilde av ham fra den tiden.

- Da jeg var yngre ville jeg ikke bli tatt bilde av en gang. Jeg løp og gjemte meg hvis det var et kamera i nærheten. Det finnes nesten ingen bilder av meg som barn, forteller han i et intervju med Det Nye.

En av grunnene til at den 174 cm høye programlederen hadde komplekser som barn var fordi han veide betraktelig mye mer enn det han gjør i dag.

- Jeg var veldig stor da jeg var yngre, jeg veide faktisk 25 kilo mer da jeg var 19 år enn det jeg nå, avslører han.

Klesstilen skal også ha utviklet seg iløpet av årene.

- Jeg kledde meg ganske stygt, gjerne i store og uformelige fleecebukser og brydde meg ikke noe om utseende i det hele tatt, sier han og tilføyer:

- Siden jeg var så stor måtte jeg være glad og morsom for å bli likt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er hun millionær igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer