- Det finnes ingen sannhet i dette

Rachel Bilson slår tilbake mot bruddryktene med Hayden Christensen.

<strong>AVVISER BRUDD:</strong> - Denne gang er det definitivt over, mener en ikke-navngitt kilde om forholdet meellom Hayden Christensen og Rachel Bilson. Det stemmer ikke. Foto: Stella Pictures
AVVISER BRUDD: - Denne gang er det definitivt over, mener en ikke-navngitt kilde om forholdet meellom Hayden Christensen og Rachel Bilson. Det stemmer ikke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «O.C»-stjernen Rachel Bilson (29) tilbakeviser påstandene om at forholdet hennes til kjæresten Hayden Christensen (29) nå definitivt skal være over.

Skuespillerparet fant tilbake til hverandre tidligere i år etter først å ha avlyst det planlagte bryllupet mellom dem i august i fjor. De siste tiden har også ryktene florert rundt de to, og onde tunger har hevdet at Bilson og Christensen har slitt kraftig med å opprettholde kjærligheten gjennom et avstandsforhold.

En ikke-navngitt kilde hevdet nylig overfor nettstedet US Magazine at romansen mellom dem er et tilbakelagt stadium.

- Denne gang er det definitivt over, mente kilden å vite.

Dette stemmer derimot altså overhodet ikke. I hvert fall ikke hvis man skal tro Bilsons egen talsperson.

- Det finnes ingen sannhet i dette. Rachel og Hayden er fortsatt sammen, sier talspersonen til Celebuzz.com.

Rachel Bilson og Hayden Christensen, som først ble sammen i 2007, har fått mye oppmerksomhet i Hollywood for sitt avog på-forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer