FALSKE RYKTER: Det er avdøde Michael Jackson som kan bivånes i filmen "This is it", ikke en dobbelgjenger, bekrefter produsentene.
FALSKE RYKTER: Det er avdøde Michael Jackson som kan bivånes i filmen "This is it", ikke en dobbelgjenger, bekrefter produsentene.Vis mer

- Det finnes ingen dobbeltgjenger

Produsentene av "This is it" tilbakeviser blankt anklagene om en stand-in...

SEHER.NO: Produsentere bak filmen "This is it", raser etter ryktene om at det ikke er avdøde Michael Jackson som vises i filmen, men en dobbeltgjenger.

Selv om turneen ikke ble noe av, etterlater Jackson seg en helt ny film til sin store fanskare. Filmen slippes i morgen, og viser bakom-klipp fra det som skulle bli hans siste turne "This is it".

Ryktene startet da Michaels far Joe Jackson tidligere denne måneden gikk ut og hevdet at "media kommer til å ødelegge filmen", og at filmen stort sett består av en dobbelgjenger, og ikke Michael Jackson selv.

- Ryktene er falske, det finnes ingen dobbelgjenger i filmen, sier en representant fra Sony, som medproduserer "This is it", i følge TMZ.

"This is it"-turneen skulle bli siste gang Michael Jackson dro rundt for å spille. Men 25. juni gikk den store artisten bort 50 år gammel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han var som Gud