- Det finnes ikke noen puppekrangel

Linni Meister hevder hun aldri mente å kritisere Lene Alexandra Øien.

- INGEN PUPPEKRIG: Linni Meister sier til TV 2-programmet «Ettermiddagen» at hun aldri har vært i noen «puppekrangel» med Lene Alexandra Øien. Foto: Stella Pictures
- INGEN PUPPEKRIG: Linni Meister sier til TV 2-programmet «Ettermiddagen» at hun aldri har vært i noen «puppekrangel» med Lene Alexandra Øien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Skal vi danse?»-vinneren Lene Alexandra Øien svarte med en kraftig tirade etter at modellen Linni Meister i et intervju med Dagbladet hevdet at Øien ikke hadde fjernet all silikonen fra brystene sine.

- Ja, de tok ut silikonen, men de tok den inn igjen bare mindre. De har silikon. Jeg fikk ikke silikon for å bli et sexsymbol sånn som dem. Jeg valgte silikon lenge før jeg begynte i denne bransjen. Det var forferdelig for meg ikke å ha bryster.

Lene Alexandra svarte med å beskylde Linni for løgn.

- Hun burde forholde seg til fakta fremfor å lyve. Rett skal være rett. Hun skal lete lenge for å finne silikon på min kropp. Her er det silikonfri sone, sier Lene Alexandra til bladet Her og Nå under tittelen «Full krangel om puppene».

Da Linni - som lørdag røk ut av «Skal vi danse?» - var gjest i TV 2-programmet «Ettermiddagen» tirsdag hevdet hun imidlertid at oppslaget var et medieskapt forsøk på å skape splid mellom henne og Lene Alexandra Øien.

- I alle år har pressen prøvd å sette Lene Alexandra, Aylar, Helene Rask og meg opp mot hverandre. Vi kjenner hverandre egentlig ikke så godt. Jeg unner dem egentlig alt godt og heier på de jeg, men sier man en ting, så blir en mus til en elefant.

- Det er virkelig ikke noen puppekrangel. Det finnes viktigere ting å fokusere på, sa hun i programmet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her er det silikonfri sone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer