Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

- Det finnes ikke bevis på at jeg har en navle

Taylor Swift fyrer opp under ryktene rundt hennes spesielle klesvalg.

SEOGHØR.NO: En populær trend blant kjendiser er å vise frem sine veltrente kropper i sexy antrekk på den røde løperen.

Popstjernen Taylor Swift (24) har heller ingenting imot å blotte litt hud innimellom, som for eksempel sine smekre bein, men et sted går grensen: Navlen får ingen se.

Dette har skapt diskusjoner blant fans på internett, og flere spekulerer i om hun har piercet navlen sin eller om hun kanskje har navlebrokk.

Nå avslører Swift, som tidligere i år ble kåret til «Årets best kledde kvinne» av People magazine, hvorfor hun er så opptatt av å dekke til midjen.

SETTER NED FOTEN: Taylor Swift viser gjerne frem sine lange smekre ben, men trenden med helt bar mage vil hun ikke være en del av. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SETTER NED FOTEN: Taylor Swift viser gjerne frem sine lange smekre ben, men trenden med helt bar mage vil hun ikke være en del av. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Jeg liker ikke å vise navlen min. Når man først begynner å vise den frem, så forplikter man seg til å blotte hele magen. Jeg forplikter meg bare delvis. Dere får kun se øvre del av magen min, sier hun i et intervju med Lucky magazin, ifølge Contactmusic.com.

Vurderer å tatovere seg

På spørsmål om hun har piercet den, svarer hun følgende:

- Jeg vil at det skal forbli et mysterium. Basert på mine offentlige opptredener, så finnes det ikke bevis på at jeg har en navle. Det kan hende jeg har en ring i den. Det er det ingen som vet.

Videre forteller sangfuglen at hun ikke utelukker at hun vil smykke kroppen sin med en tatovering i fremtiden, men det kommer hun i så fall heller ikke til å dele med offentligheten.

- Hvis jeg noen gang skal få meg en diger tatovering, skal den være rett ved siden av navlen, fordi da kommer ingen til å se den, forklarer hun til bladet.

LES OGSÅ: Fansen fortviler etter Taylors Spotify-stunt