- Det finnes et mørke inni meg

«Mammon»-aktuelle Bjarte Hjelmeland avslører uventet side.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Bjarte Hjelmeland (45) er aktuell i sesong to av «Mammon» på NRK.

Til Seoghør.no avslører han at han har en dyster side som de fleste ikke kjenner til.

- Jeg må jo hente rollen fra mitt eget sjelsliv. Så det finnes et mørke inni meg også, selv om jeg liker å fremstå som han blide og glade fyren.

- Når kjenner du mest på de mørke sidene?

- Det kan man kjenne på i forskjellige situasjoner. Livet består jo av både søtt, salt og syrlig. Men det er viktig å kjenne på de mørke sidene av seg selv, spesielt som skuespiller.

Se hele intervjuet med Bjarte Hjelmeland øverst i saken!

MØRK: Bjarte Hjelmeland (t.h) er svært lik sin «Mammon»-rollefigur i virkeligheten. Her med motspillerne (f.v) Trond Espen Seim, Anna Bache-Wiig og Iben Akerlie. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
MØRK: Bjarte Hjelmeland (t.h) er svært lik sin «Mammon»-rollefigur i virkeligheten. Her med motspillerne (f.v) Trond Espen Seim, Anna Bache-Wiig og Iben Akerlie. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

Videre forteller Hjelmeland at rollefiguren han spiller er svært lik ham selv.

- Min figur er lagt veldig tett opp til min egen personlighet, som fremstår lett og glad, men så har han et veldig mørke og en hemmelighet som han går rundt og bærer på, sier han til Seoghør.no.

Gråt på tv

I fjor var han aktuell som dommer i «Norske Talenter» på TV 2.

For dommer Hjelmeland ble det mye følelser på TV. Hele to ganger tok gråten overhånd for den populære skuespilleren, i samme episode.

Første gangen det skjedde var da akrobattroppen Abaris fra Fredrikstad stod på scenen. Deretter entret tryllekunstneren Magic Curty gulvet, og etter et flott nummer gjentok tårene seg for Hjelmeland, til de andres store fornøyelse.

- Se på Bjarte! utbrøt Mia Gundersen den gang.

LETTRØRT: Bjarte Hjelmeland viste sin myke side som dommer i «Norske talenter» i 2014. Her sammen med meddommerne Omer Bhatti og Mia Gundersen. Foto: NTB scanpix
LETTRØRT: Bjarte Hjelmeland viste sin myke side som dommer i «Norske talenter» i 2014. Her sammen med meddommerne Omer Bhatti og Mia Gundersen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde komplekser for den da jeg var liten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer