Ulrikke Falch:

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg gjorde det slutt fire ganger på fire måneder.

<strong>BRUDD:</strong> Ulrikke Falch (22) og Henrik Elvejord Borg (24) var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ulrikke Falch (22) og Henrik Elvejord Borg (24) var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor ble det kjent at «SKAM»-skuespilleren Ulrikke Falch (22) hadde funnet kjærligheten med «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24).

Forholdet fikk svært mye oppmerksomhet, og Falch fikk mange negative tilbakemeldinger og opplevde å bli hetset etter at kjærestenyheten ble kjent.

I januar i år tok forholdet mellom Falch og Borg slutt, og i en ny episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden» med Ida Fladen, forteller «SKAM»-stjerna åpenhjertig om forholdet som bare varte i fire måneder.

Falch er en profilert feminist og har lenge kjempet kampen mot blant annet kroppspress - og mange reagerte på at en feminst hadde fått romantiske følelser for en reality-deltaker som dyrket maskulinitet og et «fuckboy»-image. Hun opplevde svært mye hets - og pågang i mediene da nyheten kom i fjor høst.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ville motbevise folk

I podkasten forteller Falch sin side av saken, og sier at hun fryktet tilbakemeldingene etter at de ble sammen, og at hun ville motbevise det folk mente om dem.

Mange dømte forholdet nord og ned fordi de var så forskjellige, og nå innrømmer Falch at hun «fikk en faen i seg» og ville motbevise folks fordommer.

Saken fortsetter nedenfor.

Gjorde det slutt fire ganger

Det var en rekke ting i forholdet som Falch synes var vanskelig, og hun røper at hun og Borg gjorde det slutt flere ganger i løpet av det fire måneder lange forholdet.

- Det var veldig mye av og på. Det var veldig mye brudd. Det er jo aldri fint, og spesielt når det skjer tre-fire ganger i løpet av et forhold. Man blir veldig forvirret og veldig usikker, sier hun åpenhjertig til Ida Fladen.

Falch beskriver forholdet som svært kaotisk og ødeleggende fra begges sider, og at det var altfor forhastet og påvirket av meninger rundt dem.

- Det vondeste for meg var å aldri være hele meg. Når han valgte å slå opp så ofte, begynte jeg å gå på tærne, og bestemte meg for å tilpasse meg og gjøre ting riktig, for jeg ville jo ikke at han skulle gå fra meg, forklarer hun.

Hun beskriver en svært kaotisk periode i livet sitt de fire månedene forholdet varte. 22-åringen forteller at alt gikk i tusen knas for henne og mener selv at hun ikke var et godt menneske.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg var ikke Ulrikke i det hele tatt

«SKAM»-skuespilleren forteller videre at hun hadde det svært dårlig med seg selv mens hun var kjæreste med Borg - og at hun er lei seg for at hun behandlet seg selv så dårlig. Hun forklarer også at forholdet bidro til å bryte ned selvbildet hennes.

- Jeg hadde det ikke bra i det hele tatt. Det var en veldig tung periode i livet mitt, både med jobb og dette forholdet. Jeg var ikke Ulrikke da, ikke i det hele tatt, sier hun ærlig.

Da forholdet tok slutt i januar i år, følte Falch veldig sterkt på seperasjonen fra kjæresten, og hun tok bruddet svært tungt. Hun opplevde panikk og angst da det skjedde, og hun forteller at hun lå hjemme hos moren sin og skalv, skrek og gråt i morens fang.

- Jeg har aldri følt på noe så eksplosivt av sorg og angst. Det var en bragd bare å stå opp, sier hun i podkasten.

I dag har «SKAM»-stjerna det mye bedre, og hun forteller avslutningsvis i podkasten at det viktigste hun lærte av forholdet, er at hun har funnet ut hva hun ikke kan tillate seg selv å leve med.

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg, sier 22-åringen.

Se og Hør har vært i kontakt med Henrik Elvejord Borg, som ikke ønsker å kommentere saken.

ANGRER: Henrik Borg, også kjent som «Blodprinsen», kom for ikke lenge siden hjem fra lang ferietur til Thailand og Bali. En ferietur som satte preg, både på kroppen hans og på sosiale medier. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har ikke fortjent dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer