- Det får meg til å føle meg gammel

Pamela er ikke spesielt begeistret for den nye «Baywatch»-filmen, og har ingen anelse om hvem den unge modellen som skal spille henne er.

STOLT MAMMA: Pamela Anderson hadde med seg sønnen Brandon som date da hun deltok på Sean Penns "Help Haiti Home benefit" tirsdag. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Pamela Anderson hadde med seg sønnen Brandon som date da hun deltok på Sean Penns "Help Haiti Home benefit" tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pamela Anderson (48) ble verdenskjent i rollen som den blonde og brystfagre badevakten C.J Parker i 90-tallsserien «Baywatch».

Nylig ble det kjent at TV-serien skal bli film, og Hollywood-kjekkasene Dwayne «The Rock» Johnson (43) og Zac Efron (28) har sentrale roller.

«Baywatch»-dronningen selv har blandede følelser om den kommende filmen.

- Jeg hadde aldri trodd at den ville bli laget. Det får meg til å føle meg gammel, innrømmet hun til E!Online tirsdag.

Det er Leonardo DiCaprios eks-kjæreste, modellen Kelly Rohrbach (25), som har stukket av med Pamelas ikoniske rolle som C.J Parker.

Anderson vet derimot fremdeles ikke hvem den unge skjønnheten er.

- Viste jeg deg ikke bildet av jenta som skal være deg? spurte hennes eldste sønn Brandon (19) henne på den røde løperen.

- Nei, svarte Pamela.

- Jeg liker Kelly, men ingen er som mamma, smilte han støttende.

Saken fortsetter under bildet.

TAR OVER: Sport Illustraded-modellen Kelly Rohrbach har fått rollen som C.J Parker i den kommende "Baywatch"-filmen. Foto: SipaUSA
TAR OVER: Sport Illustraded-modellen Kelly Rohrbach har fått rollen som C.J Parker i den kommende "Baywatch"-filmen. Foto: SipaUSA Vis mer

- Jeg er uerstattelig

Før jul hadde Pamela liten tro på at filmprosjektet i det hele tatt kom til å skje.

- Jeg tror det når jeg ser det, men jeg ønsker dem lykke til. Jeg har hørt om dette i 15 år nå, sa hun til E!Online.

48-åringen

- Det var sjarmerende på TV, men når man lager en TV-serie om til en film, så synes jeg det mister litt av sjarmen. Når jeg tenker tilbake, så var det hele veldig uskyldig, sexy og gøy. Vi var bare glade for å kunne være på stranda å bli brune.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Fra 1989 til 1999 gikk "Baywatch" på TV. Både Pamela Anderson og David Hasselhoff ble store stjerner gjennom serien. Bildet er tatt i 1994. Foto: Stella Pictures
POPULÆR GJENG: Fra 1989 til 1999 gikk "Baywatch" på TV. Både Pamela Anderson og David Hasselhoff ble store stjerner gjennom serien. Bildet er tatt i 1994. Foto: Stella Pictures Vis mer

Og tobarnsmoren var ikke villig til å komme med forslag til hvilken Hollywood-stjerne som burde spille rollen hennes som C.J Parker.

- Jeg er uerstattelig. Ingen kan spille meg, mente Pamela Anderson.

«The Rock» er derimot i ekstase over å være en del av prosjektet, og deler ofte bilder og videosnutter på sosiale medier om den kommende filmen.

 

LES OGSÅ: Miley Cyrus kastet toppen foran Pamela Anderson

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer