<strong>LIKHET:</strong> At Zlatan Ibrahimovic og Sune Wentzel ligner på hverandre er det liten tvil om. Foto: All Over Press / NRK
LIKHET: At Zlatan Ibrahimovic og Sune Wentzel ligner på hverandre er det liten tvil om. Foto: All Over Press / NRK Vis mer

- Det er Zlatan som ligner på meg

«Mesternes mester»-deltager Sune Wentzel fleiper om Zlatan-likheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere frisbee-mesteren Sune Wentzel (40) har gjort seg bemerket i årets sesong av NRK-programmet «Mesternes mester». I den anledning har flere som ikke kjente til Wentzel fra før, lagt merke til likheten mellom ham og den svenske fotballproffen Zlatan Ibrahimovic (30).

Men Wentzel er klar på én ting.

- Det er ikke jeg som ligner på Zlatan, det er Zlatan som ligner på meg, sier Wentzel med en humoristisk tone til Seoghør.no.

«Mesternes mester»-deltageren har tydeligvis fått med seg ordkrigen mellom Zlatan og West Ham-spilleren John Carew, der Zlatan hevdet han kunne gjøre det samme med en appelsin som Carew kunne gjøre med en fotball.

Bakgrunnen var at Carew hevdet at Zlatans bevegelser på fotballbanen var meningsløse. Det hele stod på trykk i VG i 2002.

- Det Zlatan kan gjøre med en appelsin, kan jeg gjøre med en bordtennisball, sier nå Wentzel.

Men tross likheten, er det ikke mange som har tatt det opp med ham personlig.

- Jeg har faktisk ikke hørt det så mye før. Jeg tenker det kanskje er en umiddelbar likhet som folk tenker over med en gang, men kanskje ikke etter at de har blitt kjent med meg, sier han til Seoghør.no.

Wentzel er ennå med i kampen om å stikke av med «Mesternes mester»-seieren, etter å ha slått ut både Linda Cerup-Simonsen og Bente Nordby i natt-test. Også Thomas Hansvoll har røket ut.

«Mesternes mester» ser du lørdag klokken 20.25 på NRK1. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Derfor brukte jeg jukselapp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer