BANKET OPP: En av ekskjærestene til kjendisstylist Jan Thomas ble banket opp og endte på sykehus etter et grovt overfall som følge av hans seksuelle legning.  Foto: Stella Pictures
BANKET OPP: En av ekskjærestene til kjendisstylist Jan Thomas ble banket opp og endte på sykehus etter et grovt overfall som følge av hans seksuelle legning. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er vondt å tenke på

Jan Thomas' ekskjæreste offer for "hate crime".

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (42) er en av bidragsyterne til Aschehougs nye bok "Skapsprengerne",  som tar for seg ulike personers historier om hvordan det var for dem å stå frem som homofil.

I boken snakker 42-åringen blant ut om hvordan han først skjønte at han var homofil etter å ha funnet en utgave av Play Girl i kjelleren.

- Den gangen det virkelig gikk opp for meg var faktisk julaften da jeg var 12-13 år. Jeg husker jeg ble sendt ned i kjelleren med all søpla. Da jeg kom ned i søppelrommet fant jeg helt tilfeldig et Play Girl-blad. Og gjett om jeg fikk store øyne! Jeg tror jeg levde på det bladet i flere år, forteller han lattermildt.

Likevel har kjendisstylisten også opplevd tunge ting i forhold til sin legning.

Blant annet ble en av Jan Thomas' ekskjærester i LA offer for "hate crime", og endte på sykehus etter et brutalt overfall.

- Den siste kjæresten min i LA ble utsatt for "hate crime", slått ned en mørk kveld av tre menn. Alle tre ble tatt og ble idømt seks års fengsel for ugjerningen, forteller Jan Thomas. 

- Han ble liggende i over én måned på sykehus, legger han til.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Åpner seg i ny homobok

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.