BEKYMRET: Nicole Richie har lenge slitt med vekta, men skal nå være tynnere enn på lenge. Venner bekymrer seg over stjernens helse. Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Nicole Richie har lenge slitt med vekta, men skal nå være tynnere enn på lenge. Venner bekymrer seg over stjernens helse. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er virkelig trist

Venner av Nicole Richie er svært bekymret for stjernens helse.

SEOGHØR.NO: Det har mange ganger blitt skrevet om Nicole Richies (33) sylslanke figur. Den tidligere realitystjernen har tidligere innrømmet spiseforstyrrelser, men klarte å overvinne sykdommen.

EKTEPAR: Richie er gift med rockestjernen Joel Madden. Sammen har de to barn. Foto: All Over Press
EKTEPAR: Richie er gift med rockestjernen Joel Madden. Sammen har de to barn. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er imidlertid venner av stjernen engstelige for at Nicole kan få et tilbakefall.

- Nicole er så tynn nå. Det er virkelig trist. Alle beina hennes stikker ut, og hun går bare mer og mer ned i vekt, sier en venn av Richie til RadarOnline.com.

Richies datter, Harlow (6), begynte nylig på Buckley Skole, og mødrene til de andre barna som går på skolen tror nesten ikke hva de ser.

- Alle mødrene på skolen er bekymret for Nicoles vekt. Jeg kan ikke huske å ha sett henne spise noen ting under tilstelningene hun deltar på der, forteller en annen kilde.

I tillegg til Harlow, har Richie og ektemannen Joel Madden (35) sønnen Sparrow (4) sammen.

Nicole har tidligere sagt at hun er godt fornøyd med kroppen sin.

- Jeg føler meg topp i min egen kropp. Estetisk kan jeg være kresen, men jeg har gjort store fremskritt. Det er jeg stolt av, sa hun til Glamour Magazine i 2012.

LES OGSÅ: - Bruker 120.000 kroner i året på undertøy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.