Irina Shayk:

- Det er virkelig spesielt

Letter på sløret om foreldrerollen.

EKSER MED BARN: Bradley Cooper og Irina Shayk er ikke lenger sammen, men deler ansvar for datteren Lea (5). Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB
EKSER MED BARN: Bradley Cooper og Irina Shayk er ikke lenger sammen, men deler ansvar for datteren Lea (5). Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Etter fire år som par, ble det sommeren 2019 kjent at Irina Shayk (36) og Bradley Cooper (47) hadde gått hver til sitt. Etter bruddet ble det fortalt at relasjonen mellom eksparet var svært dårlig - og at datteren Lea (5) var eneste grunnen til at de holdt kontakt.

Det kan imidlertid se ut til at tid leger sår. Eksparet har i høst blitt observert sammen ved flere anledninger, både gående arm i arm og fotografert på strandferie.

Uansett hva stoda mellom eksparet måtte være, oppdrar de datteren Lea sammen - en reise som i hvert fall har overrasket Shayk positivt.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Har ikke barnevakt

I et nyere intervju med V Magazine åpner Shayk seg om hvordan det er å være mamma til en femåring, med en travel og krevende karriere som venter utenfor hjemmets fire vegger.

Balansen mellom rollen som mamma og karrierekvinne forteller hun tidvis har vært krevende. Hun har likevel vært brutalt ærlig med datteren.

- Jeg husker en dag datteren min kom hjem fra barnehagen og så sier hun: «Å, skal du på jobb? Jeg vil at du skal bli hjemme». Så startet hun å gråte, før jeg sa: «Ser du lysene som er på rundt om i huset og at vi har mat på bordet? Det er derfor mamma og pappa må gå på jobb», forteller Shayk til magasinet.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Til tross for at både hun og Cooper ofte er på jobb, skal de ikke ha ansatt noen barnevakt. Shayk innrømmer at det har gjort andre ting i hverdagen vanskeligere.

- Noen ganger, når venner inviterer meg på middag eller konsert, sier de alltid: «Vi vet hva Irina kommer til å si; Vi har ikke barnevakt». De sier at det er fluktsetningen min. Men vi valgte å ikke ha en barnepike, sier hun.

Overveldet med kjærlighet

Modellen og skuespilleren er ikke i tvil om at familie er viktig. Overfor magasinet får hun ikke satt nok ord på hvor mye hun elsker mammalivet:

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøkte å ringe dem. Vis mer

- Å være mamma er en av de mest fantastiske tingene i verden. Jeg hadde aldri forestilt meg hvor mye jeg skulle trives og elske det. Jeg føler ikke det finnes en større form for kjærlighet for noen i verden, enn den man har for barnet sitt. Det er virkelig spesielt.

Shayk sier imidlertid ingenting om relasjonen til barnefar Bradley Cooper i intervjuet.

Cooper til Kanye - og Cooper igjen?

Som nevnt har det begynt å gå nye romanserykter mellom Shayk og Cooper denne høsten. Paret selv har imidlertid ikke bekreftet en gjenforening.

Shayk har tilsynelatende ikke vært i noen seriøse og langvarige forhold etter bruddet med Cooper i 2019, foruten rykter om at hun har datet litt her og der.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

I fjor ble hun over flere måneder koblet til Ye (Kanye West, journ.anm.) (45), etter hans brudd med Kim Kardashian (42).

Det skal imidlertid ikke ha blitt for seriøst, og duoen brøt relasjonen etter en stund.

LES OGSÅ: - Veldig glad og forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer