NYTT PAR?: Ifølge flere kilder skal Noomi Rapace (t.v) og Orlando Bloom ha falt for hverandre i forbindelse med innspillingen av «Unbroken» i Praha. Her er de begge avbildte på filmsettet i slutten av november. Foreløpig har ingen av dem selv kommentert romanseryktene. Foto: Splash/ All Over Press
NYTT PAR?: Ifølge flere kilder skal Noomi Rapace (t.v) og Orlando Bloom ha falt for hverandre i forbindelse med innspillingen av «Unbroken» i Praha. Her er de begge avbildte på filmsettet i slutten av november. Foreløpig har ingen av dem selv kommentert romanseryktene. Foto: Splash/ All Over Press Vis mer

- Det er virkelig god kjemi mellom dem

«Unlocked»-stjernene Noomi Rapace og Orlando Bloom skal ha funnet tonen både på og utenfor filmsettet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Svenske Noomi Rapace (34) og britiske Orlando Bloom (37) er hete navn i Hollywood for tiden, og nå skal det også ha oppstått hete følelser mellom dem.

De to stjernene er for tiden opptatt med innspillingen av actionthrilleren «Unlocked» i Praha. Og det er i den tsjekkiske hovedstaden følelsene skal ha oppstått, skriver Expressen.

Ifølge innsidekilder har motspillerne tilbragt mye tid på tomannshånd i den vakre byen.

- Orlando og Noomi har tilbragt mye tid sammen, både under innspillingen og ellers. De har spist koselige middager og sett på severdigheter. Det er virkelig god kjemi mellom dem, sier en kilde til Metro UK, ifølge Expressen.

AKTUELL: Orlando Bloom på «The Hobbit: The Battle of the Five Armies»-premieren i Los Angeles forrige uke, sammen med Billy Boyd (t.v) og Elijah Wood. Det går også rykter om at han blir å se i «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales». Foto: Splash News/ All Over Press
AKTUELL: Orlando Bloom på «The Hobbit: The Battle of the Five Armies»-premieren i Los Angeles forrige uke, sammen med Billy Boyd (t.v) og Elijah Wood. Det går også rykter om at han blir å se i «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales». Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Skilt på hver sin kant

Den «Hobbiten: Femhærerslaget»-aktuelle kjekkasen er blitt koblet til blant andre Selena Gomez (22) etter bruddet med modellkona Miranda Kerr (31) høsten 2013.

Kanskje singellivet herved nærmer seg slutten igjen for Orlando, skal man tro Star Magazine. Han skal nemlig være svært fascinert av den svenske filmstjernen.

- Dette kan være begynnelsen på noe stort. Han synes hun er veldig spesiell, sier en kilde til magasinet, ifølge Expressen.

GODT FORHOLD: Orlando Bloom og ekskona Miranda Kerr skal feire jul med sønnen Flynn (t.v) og annen familie. Her er mor og sønn avbildet i New York i juli 2014. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
GODT FORHOLD: Orlando Bloom og ekskona Miranda Kerr skal feire jul med sønnen Flynn (t.v) og annen familie. Her er mor og sønn avbildet i New York i juli 2014. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Uavhengig av et eventuelt nytt kjærlighetsforhold, har Orlando Bloom planer om å feire jul sammen med ekskona og sønnen deres Flynn (3). Det fortalte han nylig da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

Noomi Rapace slo igjennom i Hollywood med «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» i 2011.

Fremover har hun hele fire filminnspillinger på tapetet, i tillegg til ferdigstillingen av «Unlocked», ifølge IMDb. Noomi ble skilt fra «Wallander»- og «Anna Pihl»-skuespiller Ola Rapace (43) i 2011, etter ti års ekteskap. De to har en sønn sammen.

LES OGSÅ: - Jeg giftet meg med min store kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer