Scarlett Johansson:

- Det er virkelig bare så vidt jeg klarer å henge sammen

Hollywood-stjernen åpner seg om hvor tøft det er å både være mamma og samtidig i full jobb.

VANSKELIG ROLLE: Stjernen Scarlett Johansson forteller at det ikke er enkelt å kombinere rollen som mor og Hollywood-profil. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG ROLLE: Stjernen Scarlett Johansson forteller at det ikke er enkelt å kombinere rollen som mor og Hollywood-profil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sist måned kom nyheten om at Scarlett Johansson (32) og hennes franske mann, journalisten Romain Dauriac (34), skal skilles etter bare to år som ektepar.

Duoen giftet seg i oktober 2014 - en måned etter at de hadde blitt foreldre til datteren Rose (2).

Da Hollywood-stjernen sist uke deltok på årets amfAR-galla i New York, tok hun derfor med seg moren sin, Melanie Sloan, som date.

- Jeg kunne ikke komme på noen andre som jeg heller ville hatt med meg her i kveld. Hun har vært en utrolig stor inspirasjon for meg på mange, mange måter, men spesielt som ung jente, fortalte hun til Entertainment Tonight.

Selv om bruddet mellom Scarlett og ektemannen først ble kjent sist måned, så skal paret allerede ha gått fra hverandre i sommer.

Prøver å finne balanse

Og skuespilleren, som for tiden er travelt opptatt med innspilling av både «Isle of Dogs» og «Avengers: Infinity War», la ikke skjul på at hun synes det er vanskelig å mamma mens hun er i full jobb.

- Jeg hevder ikke at jeg kan noe mer om det å være forelder enn noen andre, men å sjonglere morsrollen med arbeid er en stor utfordring, og en stor gave, sa hun til nettstedet.

- Jeg tror man alltid har litt skyldfølelse. Hvis man er på jobb, så føles det som om man går glipp av de spesielle øyeblikkene med barnet ditt. Og hvis man er sammen med barnet, så føles det som om man ikke gir nok for jobben. Det er en balanse.

Selv sliter hun med å finne den riktige balansen i sitt liv.

- Jeg beundrer mødre som arbeider veldig høyt. Det er virkelig bare så vidt jeg klarer å henge sammen.

Dette blir Scarletts andre skilsmisse. Fra 2008 til 2011 var den vakre blondinen gift med skuespilleren Ryan Reynolds (40).

Etter bruddet fra Ryan hadde hun også en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjernen Sean Penn (56).

DELER ANSVARET FOR DATTEREN: Scarlett og Romain ble kjærester i 2012. Året etter forlovet de seg, og året etter der igjen ga de hverandre sine ja. Nå er ekteskapet over. Foto: NTB Scanpix.
DELER ANSVARET FOR DATTEREN: Scarlett og Romain ble kjærester i 2012. Året etter forlovet de seg, og året etter der igjen ga de hverandre sine ja. Nå er ekteskapet over. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Se Kari og Aylar begrave stridsøksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer