- Det er viktig for meg at han er snill

Hanne Sørvaag innrømmer at hun ikke har så altfor høye krav til en fremtidig partner.

VAKKER: Hanne Sørvaag innrømmer at hun leter etter en mann hun kan regne med.  Foto: Andreas Fadum
VAKKER: Hanne Sørvaag innrømmer at hun leter etter en mann hun kan regne med. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den blide Stavangerjenta Hanne Sørvaag (35) er for tiden singel, og har flere ganger fortalt at hun trives med tilværelsen.

Hun har imidlertid åpnet seg på bloggen sin om at det ikke alltid har vært slik, og at hun en periode ikke taklet når mennesker rundt henne fant kjærligheten. 

«Så kom en fase der jeg fikk streve med en intens lyst til å kaste noe på folk som bare traff noen og giftet seg med dem med den største letthet», skrev hun åpenhjertig i et blogginnlegg tidligere i år. 

Artisten røpet i fjor at hun drømte om å finne kjærligheten, og til Se og Hør avslører hun hva hun ser etter i en fremtidig kjæreste. 

- Nå er det viktig for meg at han er snill og en man kan regne med. Litt dølt, men sånn er det blitt, sier hun til bladet. 

35-åringen forteller også at hennes verste sommerminne var da hun i 2005 gikk gjennom en vanskelig kjærlighetssorg og hvorfor hun liker våren bedre enn sommeren. 

- Våren er kort og vakker, som kjærligheten også kan være, sier hun til Se og Hør. 

Det populære TV-programmet er over for denne sesongen. Her med programleder Øyvind Mund og meddommerne Sondre Lerche, Yosef og Espen Lind. Foto: Espen Solli
Det populære TV-programmet er over for denne sesongen. Her med programleder Øyvind Mund og meddommerne Sondre Lerche, Yosef og Espen Lind. Foto: Espen Solli Vis mer

Ny leilighet

Sørvaag ble nylig ferdig som «The Voice»-mentor for denne gang og snart flytter hun inn i drømmeleiligheten ved Pilestredet Park i Oslo. Leiligheten inneholder blant annet to soverom og har en fantastisk balkong. 

- Jeg gleder meg kjempemasse, strålte hun til Se og Hør i juni. 

Den flotte loftsleiligheten er 152 kvadratmeter og hun betalte hele 5,9 millioner kroner for den.

- Nå får jeg endelig plass til alle instrumentene mine, sprudlet gullstrupen til bladet. 

LES OGSÅ: - Jeg tror vi driter i det giftermålet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer