Beyoncé Knowles:

- Det er viktig at de vet at de kan skrive manuset til sitt eget liv

Sangstjernen snakker ut om sine håp og ønsker for barna.

MOR: Beyocé er trebarnsmor, og det er viktig for henne at barna vet hva de kan få til. Her er hun avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
MOR: Beyocé er trebarnsmor, og det er viktig for henne at barna vet hva de kan få til. Her er hun avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Beyoncé Knowles (36) er en av verdens største sangstjerner, og hun har i over 20 år hatt stor suksess som artist.

For seks år siden ble «Halo»-sangeren mor for første gang, da Blue Ivy kom til verden i januar 2012. Fem år senere ble tvillingene Sir og Rumi (1) født.

Til tross for at Beyoncé og ektemannen Jay Z (48) begge er svært populære, har de klart å holde familielivet ganske så privat, i den grad det er mulig.

Privat par

Blant annet gjør duoen sjelden intervjuer, og når sangeren har noe på hjertet stiller hun seg enten på scenen foran tusenvis av fans, eller legger ut et bilde på Instagram. Slik styrer hun alt hun vil fansen vi skal vite om henne.

I septemberutgaven av Vogue gjør derimot 36-åringen et unntak. Her tar hun del i en essay-serie skrevet av journalisten Clover Hope, og snakker åpent om alt fra karriere og musikk til kropp og graviditet.

Hun forteller blant annet at hun ønsker å videreføre det hun i barndommen lærte av moren sin, til sine egne barn.

Beyoncés mor, Tina Knowles (64), lærte datteren sin fra en ung alder at selv om det er viktig å bli sett, er det enda viktigere å se seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer