<strong>MOR:</strong> Beyocé er trebarnsmor, og det er viktig for henne at barna vet hva de kan få til. Her er hun avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
MOR: Beyocé er trebarnsmor, og det er viktig for henne at barna vet hva de kan få til. Her er hun avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé Knowles:

- Det er viktig at de vet at de kan skrive manuset til sitt eget liv

Sangstjernen snakker ut om sine håp og ønsker for barna.

Publisert

Beyoncé Knowles (36) er en av verdens største sangstjerner, og hun har i over 20 år hatt stor suksess som artist.

For seks år siden ble «Halo»-sangeren mor for første gang, da Blue Ivy kom til verden i januar 2012. Fem år senere ble tvillingene Sir og Rumi (1) født.

Til tross for at Beyoncé og ektemannen Jay Z (48) begge er svært populære, har de klart å holde familielivet ganske så privat, i den grad det er mulig.

Privat par

Blant annet gjør duoen sjelden intervjuer, og når sangeren har noe på hjertet stiller hun seg enten på scenen foran tusenvis av fans, eller legger ut et bilde på Instagram. Slik styrer hun alt hun vil fansen vi skal vite om henne.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Beyonce og Jay Z har vært gift siden 2008. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Beyonce og Jay Z har vært gift siden 2008. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I septemberutgaven av Vogue gjør derimot 36-åringen et unntak. Her tar hun del i en essay-serie skrevet av journalisten Clover Hope, og snakker åpent om alt fra karriere og musikk til kropp og graviditet.

Hun forteller blant annet at hun ønsker å videreføre det hun i barndommen lærte av moren sin, til sine egne barn.

Beyoncés mor, Tina Knowles (64), lærte datteren sin fra en ung alder at selv om det er viktig å bli sett, er det enda viktigere å se seg selv.

<strong>STOLT MOR:</strong> Blue Ivy er Beyoncés førstefødte. Her er mor og datter avbildet under en basketkamp i februar, sammen med sangstjernens mor, Tina. Foto: NTB Scanpix
STOLT MOR: Blue Ivy er Beyoncés førstefødte. Her er mor og datter avbildet under en basketkamp i februar, sammen med sangstjernens mor, Tina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Som mor til to jenter er det viktig for meg at de ser seg selv, og at de vet at de kan skrive manuset til sitt eget liv.

For 36-åringen er det viktig at barna hennes er trygge på seg selv.

- De trenger ikke være en spesiell type eller passe inn i en spesifikk kategori. De trenger ikke være politisk korrekte - så lenge de er autentiske, respektfulle, medfølende og empatiske, sier hun.

- De skal få utforske alle religioner, forelske seg i alle raser, og elske den de ønsker å elske, legger den populære sangeren til.

- Ikke bli et offer

For sønnen Sir ønsker Beyoncé det samme. Hun vil at han skal vite at det er mulig å være både sterk og sensitiv, og hun håper han vokser opp til å bli en omsorgsfull og ærlig mann.

- Jeg håper at jeg kan lære sønnen min å ikke bli et offer for hva internett sier at han burde være, eller hvordan han skal elske. Jeg ønsker at han skal nå sitt fulle potensial som mann, og at han lærer at virkelige magien han besitter, er makten til å bekrefte sin egen eksistens, sier hun.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Gravidrykter

Som en av verdens største sangstjerner er det nærmest ventet at det til stadighet florerer rykter om deg.

Selv om det bare er gått et år siden stjerneparet Beyoncé (36) og Jay Z (48) ble foreldre til tvillingene Rumi og Sir Carter (1), har fansen allerede begynt å spekulere på hvorvidt en ytterligere familieforøkelse er i emning.

Ryktemølla begynte å spinne etter at det verdensberømte ekteparet, som også har datteren Blue Ivy (6), sto på scenen sammen i Roma tidligere i sommer. Det skrev US Magazine.

Ifølge nettstedet skal gravidryktene ha grobunn i en spesiell manøver Beyoncé gjorde på scenen. Dette, sammen med det som påstås å være en synlig babykul, har fått flere til å konkludere.

I de tilsvarende videoklippene som florerte på Twitter kort tid etter, kan en tydelig se at trebarnsmoren stryker hånden over magen og smiler til publikum.

Dette gjorde hun også, riktignok med et tydeligere budskap, før Blue Ivy kom til verden i 2012.

Den gang avslørte like greit Beyoncé sin første graviditet fra scenen, ved å stryke over sin voksende babymage og erklære følgende:

- Jeg har en overraskelse til dere, sa hun den gang.

Verken Beyoncé eller Jay Z har foreløpig kommentert gravidryktene.

LES OGSÅ: - Jeg var på randen av et sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer