- Det er viktig å pynte seg for kjæresten

Filmskjønnheten gjør seg umake for å bevare gnisten.

LEGGER SIN EGEN SMINKE: Selv om Diane Kruger av omriget av skjønnhetseksperter og stylister i Holywood, så liker hun å sminke seg selv før premierer. Foto: STELLA PICTURES
LEGGER SIN EGEN SMINKE: Selv om Diane Kruger av omriget av skjønnhetseksperter og stylister i Holywood, så liker hun å sminke seg selv før premierer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Mens andre kvinner fort tar på seg uformelige joggebukser og slenger seg i sofaen når de har fri, så mener Diane Kruger (33) at det er viktig å alltid være vakker for sin kjæreste.

- Jeg synes det er viktig å ha på seg sminke, og kle seg pent, for kjæresten. Jeg er definitivt ikke en av de jentene som ikke gjør seg flid, og bare slenger på seg en joggebukse. På kveldene er det fint å ha på seg sminke, sier Kruger.

Filmskjønnhetens kjæreste er Joshua Jackson, kjent fra blant annet «Dawsons Creek». Paret har vært sammen i fire år.

Selv om «Inglorious Basterds»-stjernen arbeider i Hollywood, hvor hun har en rekke skjønnhetseksperter å ty til, så foretrekker hun å ordne seg selv.

- Jeg legger sminken min selv. Jeg har helt sinnsyke mengder med sminke. Hvis du glatter ut huden din, med en transparent foundation, så kan man stort sett gjøre hva som helst med resten av ansiktssminken, sier Kruger.

Utover å stråle på film, blir Krugers vakre ansikt også brukt som trekkplaster for den franske kosmetikkgigaten L`Oreal. Men hemmeligheten bak hennes vakre ansikt ligger hverken i krukker eller etui.

- Når du elsker, vil du få et annet menneske til å føle seg vakkert. Og når du selv er elsket, så vil du føle deg vakker, lyder Krugers visdomsord.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Nå flytter de sammen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer