- Det er verre ting enn å dø

Hedda Kise har fått et nytt syn på livet etter hjernesvulsten.

FIKK HJERNESVULST: Hedda Kise fikk påvist hjernesvulst i 2007. Foto: Se og Hør
FIKK HJERNESVULST: Hedda Kise fikk påvist hjernesvulst i 2007. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «God Morgen, Norge» og «Jenter på Hjul»-programleder Hedda Kise (38) har vært gjennom en komplisert tvillinggraviditet, operasjoner og en skilsmisse de siste årene. Hun har også vært borte fra skjermen i fire år, etter at hun fikk påvist hjernesvulst i 2007. Nå forteller hun til Dagbladet at hun har lært å leve livet, etter at livet var borte for henne en stund.

- Jeg er så klart redd for barna mine, men ikke for meg selv. Jeg er ikke overmodig, men å henge med hodet over prekestolen er ingenting. Jeg kjenner ikke et sug en gang, jeg kjenner ingenting. Kanskje er det en hjerneskade, sier Kise spøkefullt.

Videre forteller 38-åringen at hun savner adrenalinkicket hun tidligere fikk av redsel.

- Irrasjonell redsel som vannskrekk, høydeskrekk, prestasjonsangst eller å være redd for døden, finnes ikke i meg lenger. Jeg får ikke adrenalinkick av redsel lenger, det savner jeg, sier hun.

Programlederen sier også at hun ikke er redd for døden, og at døden umulig kan være verre enn å være ordentlig syk.

- Jeg tror det er fordi jeg vet det er verre ting enn å dø. Jeg mener ikke at det er bedre å være død, men at det er så belastende å være ordentlig syk at det å dø er i hvert fall ikke verre.

- Det er ikke noe som tilsier at jeg skal dø tidlig. Jeg er helt frisk, men vi lever på lånt tid. Jeg har kjent litt på at jeg ikke vet hvor lenge jeg lever, og har blitt mer utålmodig. Jeg føler jeg har litt dårlig tid. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre.

22.mai er hun klar for en ny sesong med «Jenter på Hjul» sammen med Charlotte Mohn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skilles ette 12 år!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer