FALT: Lisa Tønne falt stygt i den siste delen av dansekonkurransen «Mitt Dansecrew». Nå venter hun på beskjed fra legen om hun må operere eller ikke.  Foto: TV 2
FALT: Lisa Tønne falt stygt i den siste delen av dansekonkurransen «Mitt Dansecrew». Nå venter hun på beskjed fra legen om hun må operere eller ikke. Foto: TV 2Vis mer

- Det er veldig vondt

Lisa Tønne risikerer operasjon etter uhellet i «Mitt Dansecrew»-finalen.

SEOGHØR.NO: Komikeren Lisa Tønne (37) skadet seg stygt mot slutten av fredagens finale i «Mitt Dansecrew» på TV 2, da hun satt oppå en menneskelaget hest.

Hun falt plutselig ned og landet stygt på benet.

Etter sending ble Lisa kjørt til legesjekk.

Når Seoghør.no prater med henne mandag, avslører hun at hun fortsatt venter på beskjed om hvor alvorlig skaden er.

FALT: Lisa Tønne falt stygt da hun skulle ri på denne menneskelige hesten.  Foto: TV 2
FALT: Lisa Tønne falt stygt da hun skulle ri på denne menneskelige hesten. Foto: TV 2 Vis mer

Til tross for smertene forsøker hun å holde humøret oppe.

- Det er veldig vondt. Nå venter jeg på beskjed fra legen om jeg må operere eller ikke. Jeg håper det er leddbånd og ikke menisk, sier en munter Lisa til Seoghør.no.

Feiret med morfin

Det var tydelig at Lisa fikk svært vondt etter uhellet på scenen og folk strømmet til for å hjelpe henne. En stol ble raskt plassert på scenen, og komikeren fikk en ispose på benet.

Hun ble kjørt til legevakten og fikk morfin. 

Hun er imidlertid fast bestemt på å være raskt tilbake.

Den spreke komikeren hadde liveshow bare to dager etter hun ble operert for hjernesvulst i 2013. Nå skal hun igjen ha liveshow selv om hun er skadet.

- Jeg skal ha to liveshow på tirsdag, jeg. Det ene på Latter og den andre for våre yngre fans. Det går bra. Det er jo ikke kjeften det er noe galt med, ler komikeren.

Det ble en hoppende glad Thomas Gullestad (34) som stakk av med seieren i «Mitt dansecrew» etter den dramatiske siste delen av konkurransen.

Deler private detaljer

Sammen med Sigrid Bonde Tusvik har hun gjort suksess med den vågale podcasten «Tusvik og Tønne». Her utleverer hun flere detaljer fra eget privatliv.

Hva synes mannen din om at du snakker om deres sexliv blant annet?

- Han orker ikke å forholde seg til det. Han er veldig privat, men også veldig kul. Han lar jo meg få holde på, sier hun til Seoghør.no.

DRAMATISK: Folk strømmet til for å hjelpe da Lisa Tønne falt.  Foto: TV 2
DRAMATISK: Folk strømmet til for å hjelpe da Lisa Tønne falt. Foto: TV 2 Vis mer

Tønne la ut dette bilde på Instagram for å vise sin takknemlighet til alle som stemte på henne.

- Tusen takk til alle som brukte opp ukelønnen sin på stemmer til @thejuicecrew og meg, jeg er rørt og (bittelitt) ydmyk! Elsker dere alle HARDT. Jeg ligger på soffan med benet høyt og kneet enda høyere. Skal ta MR til uken og får da dommen, oprasjon eller ikke! Nok en gang, Eg takkar dykk #phungfolk og #AnnetFolk

LES OGSÅ: Thomas Gullestad har skadet foten