- SVÆRT UTFORDRENDE: Denise Richards synes det er vanskelig å finne seg en kjæreste. Spesielt vanskelig blir det på grunn av hennes to døtre, Sam og Lola. Foto: AP
- SVÆRT UTFORDRENDE: Denise Richards synes det er vanskelig å finne seg en kjæreste. Spesielt vanskelig blir det på grunn av hennes to døtre, Sam og Lola. Foto: AP Vis mer

- Det er veldig vanskelig å finne en kjæreste

Hun er en av Hollywoods vakreste kvinner - men hun sliter likevel med å finne «den rette».

SEHER.NO:  Skuespiller og realitystjerne Denise Richards (39) gikk gjennom en vond, langvarig og intens skilsmisse etter at hun og mannen Charlie Sheen skilte lag i 2006. Men nå er hun igjen klar for å finne kjærligheten - selv om hun synes det er vanskelig.

Richards beskriver det å finne seg en ny kjæreste som «svært utfordrende». Og det at hun har to døtre, Sam (6) og Lola (5), gjør ikke saken enklere.
 
- Det er veldig vanskelig for meg å finne en kjæreste. Jeg synes det er vanskelig med tanke på barna. Timingen for når man skal introdusere barna for en potensiell kjæreste, er en hårfin balansegang. Jeg vil ikke at de skal møte noen som jeg ikke kommer til å bli seriøs med, sier hun til ContactMusic.

Sheen og Richards tok ut separasjon i mars 2005, men brukte ni måneder på å prøve å lappe på ekteskapet. I nyttårshelgen 05/06 var de på ferie i Karibien sammen, men det gikk riktig galt. Charlie skal nemlig ha forført en annen kvinne på ferien.

- Utroskap er det verste man kan gjøre mot et annet menneske. Jeg skjønner ikke hvordan folk får seg til å gjøre det, sier hun.

Den tidligere «Bond»-piken trives som arbeidende tobarnsmor, men prøver gjerne å få litt tid helt for seg selv også.

- Jeg står opp hver morgen klokken halv 5, for å trene. Jeg nyter den tiden jeg har for meg selv for jeg vekker jentene mine, og kjører de til skolen. Det er en balansegang. Denne tiden med barna mine kommer jeg aldri til å få igjen. Så det er viktig for meg at de alltid prioriteres først.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901
 
LES OGSÅ: - Han truet med å drepe meg