- Det er veldig uromantisk

Det norske superparet Mads Ousdal og Pia Tjelta med brutalt brudd i ny film.

SLIPPER DISKUSJONER: - Det  er mye vi slipper å diskutere på settet fordi vi kjenner hverandre så godt, mener Pia Tjelta, som her er avbildet med samboeren Mads Ousdal. Foto: Stella Pictures
SLIPPER DISKUSJONER: - Det er mye vi slipper å diskutere på settet fordi vi kjenner hverandre så godt, mener Pia Tjelta, som her er avbildet med samboeren Mads Ousdal. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Samboerparet Mads Ousdal (40) og Pia Tjelta (34) jobber for tiden med innspillingen av filmen «90 minutter», der de spiller et ektepar som gjennomgår en brutal skilsmisse. Til VG forteller de to at de ser klare fordeler med å jobbe sammen.

- Det  er mye vi slipper å diskutere på settet fordi vi kjenner hverandre så godt. Men egentlig er det veldig uromantisk å spille mot hverandre, sier Pia Tjelta til avisen.

Tjelta og Ousdal mener at jobbsituasjonen først og fremst er av praktisk betydning.

- Det viktigste er at det gir oss en følelse av trygghet og nærhet, sier Pia Tjelta til VG.

Filmen, som er skrevet og regissert av Eva Sørhaug, tar opp temaet partnerdrap. Aksel Hennie, Kaia Varjord, Bjørn Floberg og Ann-Mari Kastrup spiller de andre hovedrollene i filmen, som etter planen blir premiereklar høsten 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giertsens eks-kone skilles igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer