PÅ`N IGJEN: "Charterfeber"-stjernene Hilde, Svein, Nansy og Lisbeth på premierefesten av forrige sesong. Hilde og Svein har allerede gjort ferdig sine opptak på ferieøya Kos. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PÅ`N IGJEN: "Charterfeber"-stjernene Hilde, Svein, Nansy og Lisbeth på premierefesten av forrige sesong. Hilde og Svein har allerede gjort ferdig sine opptak på ferieøya Kos. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Det er veldig trist

Lisbeth og Nansy er klare for sin siste Charterfeber-innspilling.

Se video fra "Charterfeber"-fest nederst i saken!

SEHER.NO: Sjette sesong av TV3s populære dokusåpe "Charterfeber" spilles for tiden inn på den greske ferieøya Kos. Som vanlig er flere av programmets faste profiler med. Bingo-venninnene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad setter kurs mot ferieøya i begynnelsen av august.

- På grunn av omstendighetene blir dette vår siste sesong av "Charterfeber", og det er veldig trist. Det er en opplevelse vi aldri ville vært foruten, sier Lisbeth Meisler til Seher.no.

De livlige damene jobber på samme bingo i Sarpsborg. Det var vanskelig for venninnene å få fri samtidig, og det var lenge uklart om de fikk anledning være med på den nye utgaven av "Charterfeber". Lettelsen ble stor da det ble klart at de fikk reise.  

- Vi gleder oss! Vi har det så deilig når vi er med. Produksjonsteamet og vi er som en stor familie. Vi glemmer at kameraene er der og bare går rundt og koser oss, sier Lisbeth entusiastisk til Seher.no.

"Charter"-veteranene Hilde Skovdahl Jørstad og Svein Østvik har allerede gjort ferdig sine opptak.

Forrige runde med "Charterfeber" var den mest sette sesongen, med seertall på bortimot 190.000. TV3-konsulent  Øyvind Skovli sier at seerrekorden er årsaken til at de gjerne vil ha med flere av de samme deltagerne igjen.

- Seerne har vist at de synes det er morsomt å se på disse personene, og da er det fristende å ha dem med på en ny sesong, sier Skovli.

Lisbeth Meisler tror ikke at folk har gått lei av å se de samme charter-turistene i sesong etter sesong.

- Nei, det er bare helt topp at de samme er med igjen. Svein og Hilde er jo "Charterfeber". Uten dem hadde det ikke blitt det samme. De kommer til å være med til de sitter i rullestol, sier Lisbeth Meisler til Seher.no.

TV3 har ennå ikke tatt en avgjørelse på når den nye sesongen kommer på lufta, men ifølge Øyvind Skovli må "Charterfeber"-fansen i alle fall vente til neste år med å se Hilde, Svein, Lisbeth og Nansy leve sydenlivet på Kos.

LES OGSÅ: Får sex-meldinger av unge gutter

Se video fra premierefesten på forrige sesong av "Charterfeber" her:


[obj:media:7452]